AMIT MÉG AJÁNLUNK
Vegadokk burgonyakrokett alap natúr 250g leírása
Elkészítése gyors és egyszerű, ezért nagy segítséget nyújt a rohanó hétköznapokon is, ha egy finom köretre, nasira vágyunk. Főételként is szuper választás lehet akár egy mártogatóssal, akár sajtszósszal, mártással. Egyedi fűszerezése miatt sokunk kedvenc krokettjévé vált. A formázott, ki nem sütött kroketteket bátran lefagyaszthatod, nem fog repedni, törni, így legközelebb még gyorsabban elkészítheted! Formázz belőle rudakat, golyókat, pogácsákat és süsd ki forró olajban 30-40 másodperc alatt, de sütőben vagy airfryerben is elkészítheted.
Nem használunk kész fűszerkeverékeket! Minden termékünket kizárólag a magunk által összeállított fűszerkombinációval ízesítünk.
Elkészítése: A tasak tartalmából (250g) az általunk javasolt recept alapján 500ml langyos víz hozzáadásával 750gramm kész keveréket kapunk. Nedves kézzel formázza golyó, rudacska vagy pogácsa alakúra. Forró olajban süsse készre. A tasak tartalma 4-5 fő részére elegendő. Tipp: Töltsd meg a bekevert krokett alapot egy darabka sajttal, formázd diónyi golyóvá és süsd ki forró olajban!
Összetevők: adalékmentes burgonyapehely (57,6%), kukoricakeményítő, só, vöröshagymapor, kurkuma.
Tárolási feltételek: száraz, hűvös helyen, felbontás után visszazárt csomagolásban tárolandó!
Gluténmentes, tejmentes, laktózmentes, tojásmentes, szójamentes, élesztőmentes, , rizsmentes, vegán, növényi alapú, hozzáadott cukormentes, hozzáadott zsiradékmentes, tartósítószermentes, ízfokozómentes, adalékanyagmentes, mesterséges színezékmentes, glutamátmentes, allergénmentes. Gluténmentes és tejmentes termékeket előállító üzemben készült. Csomagolás: 100%-ban újrahasznosítható. Gyártás helye: Magyarország.
Átlagos tápérték 100gramm termékben: Energiatartalom: 326kcal/1364kJ, Fehérje: 4,4g, Szénhidrát: 76,6g, amelyből cukor: <0,2g, Zsírok: 0,4g, amelyből telített zsírsavak: 0,2g, Só: 4,7g, Rost: 0,8g.
Burgonyakrokett - ízletes falatkák
A burgonyakrokett egy népszerű, ropogós falat, amely burgonyából készül. Ideális snack vagy köret, ami mindenki kedvence lehet. Tökéletes választás bármely étkezéshez!
A burgonyakrokett alapja a főtt burgonya, amit pürésítenek, majd fűszerekkel, sajttal vagy sonkával gazdagítanak. A masszát kis golyókká formálják, majd zsemlemorzsában megforgatják. Ezt követően olajban vagy sütőben aranybarnára sütik, így kívül ropogós, belül pedig krémes állagot kapunk.
Ez az étel különösen népszerű a gyerekek körében, mivel finom íze és könnyű állaga miatt könnyen fogyasztható. Tálalhatjuk önállóan, vagy különböző szószokkal, mint például ketchup vagy majonéz. A burgonyakrokett kiváló választás bulikra, családi összejövetelekre vagy csak egy egyszerű, hétköznapi étkezéshez.
Vegadokk - A növényi alapú táplálkozás otthona
A Vegadokk egy innovatív platform, amely a növényi alapú táplálkozás népszerűsítésére összpontosít. Célunk, hogy mindenki könnyen hozzáférhessen a vegán ételekhez és receptötletekhez. Fedezze fel a vegán világot velünk!
A Vegadokk kínálata széles spektrumot ölel fel a növényi alapú ételek terén. Itt megtalálhatóak ízletes és tápláló vegán receptek, amelyek minden étkezéshez kínálnak megoldásokat. A platformon a felhasználók könnyen navigálhatnak, és gyorsan rátalálhatnak a számukra legmegfelelőbb ételekre. Emellett hasznos tippeket és trükköket is találhatnak, amelyek segítenek a vegán életmódra való átállásban.
A Vegadokk nem csak egy receptgyűjtemény, hanem egy közösségi tér is, ahol a felhasználók megoszthatják tapasztalataikat, ötleteiket és receptjeiket. Célunk, hogy támogassuk a növényi alapú táplálkozás iránt érdeklődőket, és közösen teremtsünk egy fenntarthatóbb jövőt.