Marco Polo folyékony fűszerpác - csirke 90g

Marco Polo folyékony fűszerpác - csirke 90g
 
398 Ft
 Egységár: 4,42 Ft
Rendelhető

Ez a fűszerpác kiváló választás a csirke ízesítésére, hiszen gazdag ízvilágával feldobja az étkezéseket. Használat előtt alaposan rázd fel, majd pácolj legalább két órát a hűtőben!

Marco Polo folyékony fűszerpác - csirke 90g leírása

Felhasználás előtt alaposan rázza fel! A húst alaposan pácolja be és hagyja legalább két órát a hűtőben pihenni. A húst ne sózza be! Összetétele: ivóvíz, konyhasó (max 11 %), édes fűszerpaprika, fehér mustár, szójafehérje hidrolizátum, szárított fokhagyma (kén-dioxidot tartalmaz) , szárított vöröshagyma, ízfokozó: nátrium-glutamát, feketebors őrölt, csípős fűszerpaprika, fűszerpaprika darabok, savanyúságot szabályzó anyag: citromsav, kurkuma, sűrítőanyag: xantángumi, görögszéna, lestyán, őrölt gyömbér, metélőhagyma, római kömény, színezék: ammónium-szulfitos karamell, tartósítók: nátrium benzoát, kálium-szorbát, őrölt chili, őrölt szerecsendió, őrölt fahéj, őrölt szegfűszeg.

Csirke fűszerkeverék - ízek harmóniája

A csirke fűszerkeverék tökéletes választás minden háziasszony számára, aki szeretné különlegesebbé tenni az étkezéseket. Gazdag ízvilágával feldobja az egyszerű csirkeételeket. Használja bátran a konyhájában!

Ez a fűszerkeverék különböző fűszernövények és aromák kombinációját tartalmazza, amelyek segítenek kiemelni a csirke természetes ízét. A fűszerek között megtalálható a paprika, a fokhagyma, a bors, valamint különböző gyógynövények, mint a rozmaring és a kakukkfű. Ezek az összetevők nemcsak ízletesebbé teszik az ételt, hanem egészségesebbé is, mivel hozzájárulnak a megfelelő táplálkozáshoz.
A csirke fűszerkeverék használata rendkívül egyszerű: csak szórja a kívánt mennyiséget a csirkére, majd süsse vagy párolja meg az ételt. Az eredmény egy ízletes, zamatos fogás, amely családja és barátai tetszését is elnyeri. Próbálja ki, és fedezze fel az új ízek világát!

Szárnyas Ételek

A szárnyas ételek a gasztronómia egyik sokoldalú és népszerű kategóriáját képviselik. Főként csirke, pulyka és kacsa húsából készülnek, amelyek ízletesek és könnyen elkészíthetők. Ezek az ételek sokféle formában elkészíthetők, legyen szó sütésről, főzésről vagy grillezésről.

A szárnyas húsok rendkívül táplálóak, gazdag fehérjében és vitaminokban, ugyanakkor alacsony zsírtartalmúak is, ami miatt egészséges alternatívát jelentenek a vörös húsokkal szemben. Az elkészítési módok széles spektrumot ölelnek fel, a klasszikus pörköltől a fűszeres grillezett változatokig, így mindenki megtalálja a kedvére valót. A szárnyas ételek jól párosíthatók különféle köretekkel, például zöldségekkel, rizssel vagy salátával.
Ezek az ételek nemcsak ízletesek, hanem könnyen hozzáférhetők is, hiszen a szárnyas húsok széles választékban elérhetők a boltokban. Ráadásul a szárnyas ételek elkészítése gyors és egyszerű, így ideálisak a hétköznapi étkezésekhez, de akár ünnepi alkalmakra is bátran választhatók.

Szárnyas fűszerkeverék - a konyha titkos fegyvere

A szárnyas fűszerkeverék elengedhetetlen alapanyaga a gazdag ízű ételeknek. Használatával a szárnyas ételek különleges ízeket kapnak, amelyek a család kedvencévé válhatnak. Próbáld ki, és élvezd az ízek harmóniáját!

A szárnyas fűszerkeverék számos összetevőből áll, mint például a szárított fokhagyma, a hagyma, a bors és a különböző zöldfűszerek, mint a rozmaring és a kakukkfű. Ezek a fűszerek nemcsak ízletesebbé teszik az ételt, hanem fokozzák annak aromáját is. A keverék használata lehetővé teszi, hogy a húsok íze valóban kibontakozzon, a fűszerek pedig harmonikusan kiegészítik egymást.
Bármilyen elkészítési módhoz ideális választás; legyen szó grillezésről, sütésről vagy éppen pácolásról. A szárnyas fűszerkeverék könnyedén beépíthető a napi étkezésekbe, és garantálja az ízek gazdagságát, amit mindenki értékelni fog!

Csirke - A sokoldalú fehérjeforrás

A csirke az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb húsféle világszerte. Kiváló fehérjeforrás, és sokféleképpen elkészíthető. Az ízletes és tápláló ételek alapja lehet.

A csirkehús gazdag fehérjében, vitaminokban és ásványi anyagokban, mint például B-vitaminokban és vasban. Különböző részei, mint a mell, a comb és a szárny, eltérő ízvilágot kínálnak, így mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt. A csirke alacsony zsírtartalma miatt ideális választás lehet a diétázók számára, ugyanakkor a változatos elkészítési módok miatt sosem válik unalmassá.
A csirke sokféleképpen elkészíthető: grillezve, sült formában, pörköltnek vagy levesnek is tökéletes alapanyag. Az ételek gyorsan elkészíthetők, így ideális választás a hétköznapokra is. Mindezek mellett a csirke remekül párosítható zöldségekkel, fűszerekkel, és különböző köretekkel, így igazán változatos étkezéseket varázsolhatunk vele.

Marco Polo - Az utazások mestere

Marco Polo, a híres velencei felfedező, a 13. században bejárta Ázsiát, elmesélve kalandjait és tapasztalatait. Életét és utazásait sokan ismerik és tanulmányozzák. Marco Polo történetei máig inspirálóak.

Marco Polo 1254-ben született Velencében, és fiatalon, 17 évesen indult el apjával és nagybátyjával Ázsiába. Az utazás során megismerte Kínát, ahol több mint 17 évet töltött, és találkozott Kublai kánnal, a mongol birodalom uralkodójával. Polo tapasztalatait „A világ leírása” című könyvében örökítette meg, amely részletesen bemutatja a keleti kultúrákat, kereskedelmet és szokásokat.
Marco Polo írásaiban nemcsak felfedezői kalandjait osztotta meg, hanem hozzájárult a nyugati világ és Ázsia közötti kulturális és kereskedelmi kapcsolatok fejlődéséhez is. Munkája jelentős hatással volt a későbbi felfedezőkre, mint például Kolumbusz Kristóf, aki szintén inspirálódott Polo történeteiből.