Sukrin szirup juhar 450g

Sukrin szirup juhar 450g
 
4 653 Ft
 Egységár: 10,34 Ft
Rendelhető
Jelenleg nem kapható!

Ez a különleges szirup nemcsak ízletes, hanem a vércukorszintre is kíméletes hatással van. Használhatod palacsintához, joghurthoz vagy akár kávéhoz is, hogy édesebbé tedd a napjaidat

Sukrin szirup juhar 450g leírása

Az új JuharSzirup tökéletes minden olyan étel elkészítésénél, ahol hagyományosan a szokványos, finomított cukros juharszirupot használná. Például: palacsinta, Fagylalt, joghurt, desszertek, kávé, tea, kekszek.

Kukoricakeményítő: A rezisztens keményítőt GMO-mentes kukoricából kivont tiszta glükózból állítják elő, majd átalakítják az emberi emésztőenzimek számára nem emészthető komponensekre. Az eljárás neve az enzimes hidrolízis.
Az enzimes hidrolízis a természetben is utolérhető, gyakori hidrolízis forma. A gyümölcsök érése például a hússzövetek meglazulását, puhulását eredményezi, a héj könnyen leválaszthatóvá válik. Ipari alkalmazás terén a kukorica keményítő lebontását, a gyümölcslevek enzimes derítését említhetjük.
Az élelmiszeriparban előfordul, hogy szerves vegyületeket hidrolízissel alkotórészeire bontanak. A hidrolízis vízfelvétellel járó kémiai bomlás, ami ritkán megy végbe katalizátor nélkül, csak hő hatására. Az alkalmazott katalizátorok szerint megkülönböztethetünk: vizes, savas, lúgos és enzimes hidrolízist. A hidrolízis műveletét az élelmiszeripar igen sok ágában alkalmazzák. Fehérjék hidrolízisével ételízesítőket, tápszereket állítanak elő. Keményítő hidrolízisével készül a keményítőszörp és a keményítőcukor. Zsírok hidrolizálásával gyártják a szappant és a zsírsavakat.

Szorbitol: A szorbitol egy cukoralkohol, körülbelül 9-es GI index-szel. A Sukrin Sziruphoz a lehető legjobb ízélmény elérése érdekében adjuk. A Sukrin önmagában lévő használata a szirupban kikristályosodást eredményezhetne.

Eritritol: Az Eritritol egy és ugyanaz, mint az eritrit – a kalóriamentes cukoralkohol, 0-s GI index-szel. Az eritritet természetes fermentáció során állítják elő, és semmilyen mesterséges adalékanyagot nem tartalmaz.

Szteviol glikozidok: A szteviol glikozidokat a Stevia növény leveléből nyerik. A koncentrátuma 250-300-szor édesebb, mint a hagyományos cukor.

Melasz: A melasz sűrű cukorszirup, a cukorrépa vagy cukornád cukorrá történő feldolgozásának mellékterméke. Még pontosabban, a cukorrépánál a kristályosítás utolsó szakaszában centrifugálással leválasztott szörpöt hívják melasznak. Csak épphogy egy minimális mennyiséget adtunk a sziruphoz, hogy igazán kerekké tegyük a Sukrin Szirupok ízét.

Só: Egy kis mennyiségű sót is adtunk a Sziruphoz, hogy egyensúlyba hozzuk az ízeket.

Összetevők: Kukoricából nyert rost (kukoricakeményítő), Édesítőszerek (Szorbitol, Eritritol, Szteviol glikozidok), Melasz, Só.

A Sukrin Szirup kevesebb, mint 2% cukrot tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy csak csekély hatással van a vércukorszintre, így fogyasztása biztonságos még a cukorbetegek számára is, ahogy természetesen mindazok számára, akik alacsonyan kívánják tartani a vércukorszintjüket.

Összetevők: Oldható kukorica keményítő (rezisztens), Édesítőszerek (Szorbitol, Eritritol, Melasz, Szteviol-glikozidok), Aroma, Só.

Juhar szirup - A természet édes kincse

A juhar szirup egy ízletes és természetes édesítőszer, amely a juharfák nedvéből készül. Kiváló választás palacsintához, sütikhez és italokhoz. Kóstolja meg a juhar szirup gazdag ízét!

A juhar szirup egy különleges, természetes édesítőszer, amely a juharfák nedvéből nyerhető. A szirup előállítása során a friss nedvet összegyűjtik, majd lassú forralással sűrítik, így alakul ki a jellegzetes, sötétbarna szín és az ízletes aroma. A juhar szirup gazdag ásványi anyagokban, mint például mangán, cink és kalcium, így nemcsak finom, hanem tápláló is.
Az édesítőszer sokoldalú felhasználási lehetőségekkel rendelkezik. Használhatjuk palacsinta, gofri vagy sütemények ízesítésére, de remekül illik különböző italokhoz is, mint például teákhoz vagy koktélokhoz. A juhar szirup egyedi íze és aromája minden étkezést különlegessé varázsol.

Sukrin - Az egészséges alternatíva

A Sukrin egy természetes édesítőszer, amely kiváló alternatíva a cukor helyett. Tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék csökkenteni a cukorbevitelt. Fedezd fel az ízletes és egészséges édesítést! A Sukrin számos előnnyel rendelkezik, például alacsony kalóriatartalommal, így segíthet a testsúly kontrollálásában. A termék eritritből készül, ami egy természetes cukoralkohol, ezért nem okoz vércukorszint-emelkedést, így cukorbetegek is biztonságosan fogyaszthatják.

A Sukrin édesítőszer tökéletesen alkalmas sütéshez és főzéshez is, hiszen hőálló, így a legkülönbözőbb ételekhez és italokhoz hozzáadható. Az íze hasonlít a cukoréhoz, így nem kell kompromisszumot kötnöd az élvezetek terén. Használhatod kávéba, teába, joghurtba, vagy akár süteményekhez is, hogy élvezhesd az édes ízeket anélkül, hogy bűntudatod lenne.
A Sukrin segít abban, hogy a cukormentes életmód ne legyen unalmas vagy íztelen. Legyen szó diétáról vagy egészséges táplálkozásról, a Sukrin egy nagyszerű megoldás, amely gazdag ízélményt nyújt. Válaszd a Sukrint, és élvezd az édes ízeket, miközben figyelsz az egészségedre!