AMIT MÉG AJÁNLUNK
Nuts&berries Törökmogyoró hántolt 100g leírása
Allergének: Diófélék. Nyomokban földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat.
Származási hely: Grúzia, Törökország, Olaszország, Azerbajdzsán
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 611 Kcal / 2525 Kj
Zsír: 55,6 g
Amelyből telített zsírsavak: 4,9 g
Szénhidrát: 11,8 g
Amelyből cukrok: 2,3 g
Rost: 8.63 g
Fehérje: 15,71 g
Só: 0 g.
Törökmogyoró bél - A természet íze
A törökmogyoró bél gazdag ízvilágával és tápláló összetevőivel kiemelkedő választás az egészséges táplálkozásban. Fedezze fel ennek a különleges diófélének az előnyeit! A törökmogyoró bél kiváló forrása a fehérjének, vitaminoknak és ásványi anyagoknak, így hozzájárul a mindennapi táplálkozás kiegyensúlyozottságához. Magas antioxidáns tartalma védi a sejteket és erősíti az immunrendszert. Ezen kívül tele van egészséges zsírokkal, amelyek javítják a szív- és érrendszeri egészséget.
A törökmogyoró bél íze édes és enyhén sós, így tökéletesen illik különböző ételekhez. Használhatjuk salátákban, müzlikben, de akár önálló snackként is élvezhetjük. Mivel könnyen emészthető, bárki számára ajánlott, aki szeretné növelni a napi tápanyagbevitelt. A törökmogyoró bél rendkívül sokoldalú, hiszen akár sütéshez, főzéshez, vagy éppen desszertekhez is remekül illik.
A törökmogyoró bél nem csupán ízletes, hanem tápláló is, így érdemes beépíteni az étrendünkbe. Egyszerűen tökéletes választás, ha egészséges nassolnivalót keresünk, vagy szeretnénk feldobni az ételeinket egy kis extra ízzel. Ne habozzon kipróbálni ezt a különleges diós finomságot!
Diófélék és bogyós gyümölcsök
A diófélék és bogyós gyümölcsök együttes fogyasztása egészséges és ízletes választás. Kiváló tápanyagforrások, tele vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Kóstolj bele a természet adta finomságokba! A diófélék, mint a mandula, mogyoró és dió, gazdagok egészséges zsírokban, fehérjében és rostokban. Ezek nemcsak táplálóak, de hozzájárulnak a szív- és érrendszer egészségéhez is. A bogyós gyümölcsök, mint a málna, szeder és áfonya, tele vannak antioxidánsokkal, amelyek segíthetnek a szervezet védekezésében a káros szabadgyökökkel szemben.
Ezek a természetes ételek tökéletesen kiegészítik egymást, hiszen a diófélék ropogós állaga és sós íze remekül harmonizál a bogyós gyümölcsök édes, gyümölcsös zamataival. A kombináció nemcsak ízletes, de nagyon tápláló is, így ideális nassolnivalóként szolgálhat, legyen szó egy hosszú munkanapról, vagy egy aktív hétvégéről. Ezen kívül számos ételben és desszertben is felhasználhatók, így változatos módon beilleszthetők a mindennapi étrendbe.