AMIT MÉG AJÁNLUNK
Nuts&berries Mandulabél hántolt 100g leírása
Amennyiben a ropogós mandulára vágysz, akkor 160-170 fokon pár pecre (akár 10-15-re is) a sütőbe rakhatod, vagy válaszd a natúr héjas mandulát.
Ha a mandula készítés folyamatára vagy kíváncsi, akkor az alábbi videón láthatod a főbb lépéseket:
Összetevők: Mandula
Allergének: Diófélék. Nyomokban földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat.
Származási hely: Spanyolország
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 628 Kcal / 2593 Kj
Zsír: 56 g
Amelyből telített zsírsavak: 4,5 g
Szénhidrát: 4 g
Amelyből cukrok: 4 g
Rost: 12 g
Fehérje: 21 g
Só: 0 g.
Mandulabél - Az ízletes csemege
A mandulabél a mandula magjának belső része, amely gazdag tápanyagokban. Kiváló választás snackekhez és különféle ételekhez. Fedezd fel az ízét és jótékony hatásait! A mandulabél nemcsak finom, de tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal is, amelyek hozzájárulnak egészségünkhöz.
A mandulabél többféle formában elérhető, lehet nyers vagy pörkölt, valamint egészben vagy falatokra vágva. Magas E-vitamin, magnézium és antioxidáns tartalmának köszönhetően kiválóan támogathatja a szív- és érrendszer egészségét, valamint segíthet a szabad gyökök semlegesítésében. A mandulabél emellett alacsony szénhidráttartalmú, így ideális választás lehet a diétázók számára is.
Fogyaszthatjuk önálló snackként, salátákban, joghurtban vagy akár süteményekben is. A mandulabél sokoldalúsága és íze miatt népszerű a konyhákban, és a tápláló nassolnivalók kedvelői számára tökéletes választás. Élvezd ki a mandulabél jótékony hatásait minden nap!
Diófélék és bogyós gyümölcsök
A diófélék és bogyós gyümölcsök együttes fogyasztása egészséges és ízletes választás. Kiváló tápanyagforrások, tele vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Kóstolj bele a természet adta finomságokba! A diófélék, mint a mandula, mogyoró és dió, gazdagok egészséges zsírokban, fehérjében és rostokban. Ezek nemcsak táplálóak, de hozzájárulnak a szív- és érrendszer egészségéhez is. A bogyós gyümölcsök, mint a málna, szeder és áfonya, tele vannak antioxidánsokkal, amelyek segíthetnek a szervezet védekezésében a káros szabadgyökökkel szemben.
Ezek a természetes ételek tökéletesen kiegészítik egymást, hiszen a diófélék ropogós állaga és sós íze remekül harmonizál a bogyós gyümölcsök édes, gyümölcsös zamataival. A kombináció nemcsak ízletes, de nagyon tápláló is, így ideális nassolnivalóként szolgálhat, legyen szó egy hosszú munkanapról, vagy egy aktív hétvégéről. Ezen kívül számos ételben és desszertben is felhasználhatók, így változatos módon beilleszthetők a mindennapi étrendbe.