Nuts&berries lóbab sós-pörkölt 80g

Nuts&berries lóbab sós-pörkölt 80g
 
987 Ft
 Egységár: 12,34 Ft
Rendelhető

Könnyen hordozható kiszerelésének köszönhetően bárhová magával viheti ezt a tápláló falatot. A friss és minőségi alapanyagokból készült lóbab pörkölt ideális választás a mindennapi nassoláshoz

Nuts&berries lóbab sós-pörkölt 80g leírása

A lóbab ropogós pörkölt felülettel és egyensúlyozott sós ízzel rendelkezik, ideális snackként, munkához, utazáshoz vagy egy egyszerű gasztronómiai élvezethez. A kiszerelés praktikus és könnyen hordozható, így bárhová magával viheti. A Nuts&berries lóbab sós-pörköltje garantáltan friss és minőségi alapanyagokból készül, hogy az Ön snack élménye mindig kifogástalan legyen. Próbálja ki ezt az egyedi és tápláló falatot a mindennapi élvezetekért!

Összetevők: lóbab, napraforgó olaj, só. Nyomokban földimogyorót, dióféléket és szezámmagot tartalmazhat. Száraz hűvös helyen tartandó!

Lóbab - a tápláló hüvelyes

A lóbab egy tápláló hüvelyes növény, mely gazdag fehérjében és rostban. Ideális választás vegetáriánusok számára, mivel számos vitamin és ásványi anyag forrása is. Érdemes beilleszteni az étrendünkbe!

A lóbab, más néven faba bean, egy olyan hüvelyes növény, amely különösen népszerű a mediterrán és közel-keleti konyhákban. Főzelékek, saláták, vagy akár pürék formájában is elkészíthető. Magas fehérjetartalma miatt kiváló alternatíva a hús helyett, így vegetáriánusok és vegánok is bátran fogyaszthatják. Emellett a rosttartalma segíti az emésztést, és hozzájárul a jóllakottság érzéséhez.
A lóbab íze enyhén diós, és textúrája krémes, ami különösen élvezetesé teszi az ételekben való felhasználását. Könnyen elkészíthető: főzés után egyszerűen fűszerezhetjük sóval, borssal, vagy akár különböző fűszernövényekkel is. Ezen kívül a lóbab gazdag vitaminokban, például B-vitaminokban és ásványi anyagokban, mint a vas és a magnézium, így igazi tápláló választás.

Diófélék és bogyós gyümölcsök

A diófélék és bogyós gyümölcsök együttes fogyasztása egészséges és ízletes választás. Kiváló tápanyagforrások, tele vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Kóstolj bele a természet adta finomságokba! A diófélék, mint a mandula, mogyoró és dió, gazdagok egészséges zsírokban, fehérjében és rostokban. Ezek nemcsak táplálóak, de hozzájárulnak a szív- és érrendszer egészségéhez is. A bogyós gyümölcsök, mint a málna, szeder és áfonya, tele vannak antioxidánsokkal, amelyek segíthetnek a szervezet védekezésében a káros szabadgyökökkel szemben.

Ezek a természetes ételek tökéletesen kiegészítik egymást, hiszen a diófélék ropogós állaga és sós íze remekül harmonizál a bogyós gyümölcsök édes, gyümölcsös zamataival. A kombináció nemcsak ízletes, de nagyon tápláló is, így ideális nassolnivalóként szolgálhat, legyen szó egy hosszú munkanapról, vagy egy aktív hétvégéről. Ezen kívül számos ételben és desszertben is felhasználhatók, így változatos módon beilleszthetők a mindennapi étrendbe.