AMIT MÉG AJÁNLUNK
Nuts&berries Liofilizált málna darabolt 25g leírása
Tegyél a reggeli müzlidbe, szórj a joghurtodra, vagy élvezd őket önmagukban - a frissesség és ropogós íz garantáltan mosolyt csal az arcodra!
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 900kj/241Kcal
Zsír: 1,9g
Amelyből telített zsírsavak: 0,1g
Szénhidrát: 30,1g
Amelyből cukrok: 30,1g
Fehérje: 8,1g
Rost: 29,3g
Só: 0f.
Málna - az ízletes bogyós gyümölcs
A málna egy finom és tápláló bogyós gyümölcs, amely számos egészségügyi előnnyel rendelkezik. Az íze édes és savanykás, ami különlegessé teszi. Érdemes beépíteni az étrendünkbe! A málna gazdag vitaminokban, antioxidánsokban és rostokban, amelyek hozzájárulnak a jó közérzethez. Ezen kívül támogatja az immunrendszert, és jótékony hatással van az emésztésre is. Mivel alacsony a kalóriatartalma, ideális választás lehet a diétázók számára is.
A málna színpompás megjelenése és frissítő íze miatt népszerű a konyhákban. Használható friss gyümölcsként, smoothie-kban, salátákban, de süteményekhez és lekvárokhoz is kiválóan illik. A málna termesztése az enyhe éghajlaton különösen elterjedt; a nyári hónapokban frissen lehet hozzájutni. Fontos megemlíteni, hogy a málna nemcsak finom, de tápanyagokban gazdag, így érdemes rendszeresen fogyasztani.
Ezen kívül a málna antioxidáns tartalmának köszönhetően segíthet a szabad gyökök semlegesítésében, ami hozzájárul a sejtek védelméhez. Az egészségtudatos étkezés részeként a málna ideális választás, hiszen nemcsak ízletes, de a szervezet számára is hasznos tápanyagokat biztosít. Fogyasszuk frissen, vagy használjuk fel kreatívan a konyhában!
Aszalt málna - ízletes és tápláló csemege
Az aszalt málna egy különleges snack, amely nemcsak ízletes, hanem tápanyagokban gazdag is.
Élvezze a természet édes ízét bármikor! Az aszalt málna gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban, így kiváló választás az egészséges táplálkozás részeként. A gyümölcs aszalása során megőrzi tápanyagtartalmát, így minden falatban ott van a friss málna íze. Az aszalt málna sokoldalúan felhasználható: adhatjuk müzlikhez, süteményekhez, vagy akár magában is fogyaszthatjuk. Élvezze ezt a különleges csemegét a nap bármely szakaszában!
Diófélék és bogyós gyümölcsök
A diófélék és bogyós gyümölcsök együttes fogyasztása egészséges és ízletes választás. Kiváló tápanyagforrások, tele vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Kóstolj bele a természet adta finomságokba! A diófélék, mint a mandula, mogyoró és dió, gazdagok egészséges zsírokban, fehérjében és rostokban. Ezek nemcsak táplálóak, de hozzájárulnak a szív- és érrendszer egészségéhez is. A bogyós gyümölcsök, mint a málna, szeder és áfonya, tele vannak antioxidánsokkal, amelyek segíthetnek a szervezet védekezésében a káros szabadgyökökkel szemben.
Ezek a természetes ételek tökéletesen kiegészítik egymást, hiszen a diófélék ropogós állaga és sós íze remekül harmonizál a bogyós gyümölcsök édes, gyümölcsös zamataival. A kombináció nemcsak ízletes, de nagyon tápláló is, így ideális nassolnivalóként szolgálhat, legyen szó egy hosszú munkanapról, vagy egy aktív hétvégéről. Ezen kívül számos ételben és desszertben is felhasználhatók, így változatos módon beilleszthetők a mindennapi étrendbe.