AMIT MÉG AJÁNLUNK
Nuts&berries Liofilizált Kék Áfonya 25g leírása
Allergének:
Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 210 Kcal / 880 Kj
Zsír: 1,27 g
Amelyből telített zsírsavak: 0 g
Szénhidrát: 30,3 g
Amelyből cukrok: 30,3 g
Rost: 22,19 g
Fehérje: 7,16 g
Só: 0 g.
Kékáfonya - a természet íze
A kékáfonya egy ízletes és tápláló gyümölcs, mely számos egészségügyi előnnyel rendelkezik. Az antioxidánsokban gazdag bogyók ideálisak a mindennapi étrendbe való beillesztésre. Érdemes megismerni a kékáfonya jótékony hatásait.
A kékáfonya (Vaccinium corymbosum) egy kis, kerek bogyó, amely jellemzően kék vagy lilás színű. Friss formában, de lekvárként, szörpként vagy aszalt gyümölcsként is fogyasztható. Magas antioxidáns-tartalma, különösen az antocianinok miatt, segíthet a sejtek védelmében és a gyulladások csökkentésében. Emellett gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban és rostokban, így hozzájárulhat az egészséges emésztéshez és a jó közérzethez.
A kékáfonya rendszeres fogyasztása kedvezően befolyásolja a szív- és érrendszeri egészséget, valamint a memóriát is javíthatja. Fogyasztható önállóan, de müzlibe, joghurtba vagy salátákba keverve is remek választás. Ne hagyja ki a természet e csodálatos ajándékát a mindennapjaiból!
Aszalt kékáfonya - ízletes és tápláló csemege
Az aszalt kékáfonya egy különleges, ízletes csemege, amely tele van antioxidánsokkal és vitaminokkal. Remek választás snacknek vagy süteményekhez. Az aszalt gyümölcsök közül kiemelkedő helyet foglal el.
Az aszalt kékáfonya a friss bogyós gyümölcsök szárításával készül, megőrizve azok ízét és tápanyagait. Gazdag C-vitaminban, valamint számos ásványi anyagban, mint például a kálium és a magnézium, amelyek fontosak az egészség megőrzésében. Az aszalási folyamat során a gyümölcs természetes édes íze koncentrálódik, így ideális választás édesszájúak számára.
Ezen kívül, az aszalt kékáfonya az egészséges táplálkozás szerves részét képezi, mivel hozzájárul a szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséhez, valamint erősíti az immunrendszert. Használhatjuk müzlikben, salátákban, joghurtokban vagy egyszerűen önálló snackként.
Diófélék és bogyós gyümölcsök
A diófélék és bogyós gyümölcsök együttes fogyasztása egészséges és ízletes választás. Kiváló tápanyagforrások, tele vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Kóstolj bele a természet adta finomságokba! A diófélék, mint a mandula, mogyoró és dió, gazdagok egészséges zsírokban, fehérjében és rostokban. Ezek nemcsak táplálóak, de hozzájárulnak a szív- és érrendszer egészségéhez is. A bogyós gyümölcsök, mint a málna, szeder és áfonya, tele vannak antioxidánsokkal, amelyek segíthetnek a szervezet védekezésében a káros szabadgyökökkel szemben.
Ezek a természetes ételek tökéletesen kiegészítik egymást, hiszen a diófélék ropogós állaga és sós íze remekül harmonizál a bogyós gyümölcsök édes, gyümölcsös zamataival. A kombináció nemcsak ízletes, de nagyon tápláló is, így ideális nassolnivalóként szolgálhat, legyen szó egy hosszú munkanapról, vagy egy aktív hétvégéről. Ezen kívül számos ételben és desszertben is felhasználhatók, így változatos módon beilleszthetők a mindennapi étrendbe.