AMIT MÉG AJÁNLUNK
Nuts&berries Kókuszliszt 500g leírása
Ez a könnyű és finom liszt alternatívája a hagyományos liszteknek, tele van rostokkal és fehérjékkel, amelyek hozzájárulnak az egészséges étrendhez. Használd sütéshez, főzéshez vagy smoothie-khoz, hogy egy csipetnyi trópusi varázst csempéssz az ételeidbe. Merülj el a kókusz ízében és élvezd a kreatív konyhaművészetet a Nuts&berries kókuszlisztjével!Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1527Kj/365,2Kcal
Zsír: 16,8g
Amelyből telített zsírsavak: 16g
Szénhidrát: 37,1g
Amelyből cukrok: 12,6g
Fehérje: 16,4g
Rost: 18,2g
Só: 0,44g.
Kókuszliszt - A természet íze
A kókuszliszt egy tápláló és ízletes alternatíva a hagyományos lisztek helyett. Kiváló választás gluténmentes diétához és egészséges életmódhoz. Érdemes felfedezni az előnyeit! A kókuszliszt kókuszdió húsának szárításával és őrlésével készül, így gazdag rostokban és fehérjében. Ideális választás péksüteményekhez, palacsintákhoz és sűrítőanyagként is.
A kókuszliszt alacsony szénhidráttartalmú, ezért segíthet a vércukorszint stabilizálásában. Ezen kívül a benne található rostok hozzájárulnak az emésztés egészségéhez, így hosszabb ideig teltségérzetet biztosítanak. Sütés során érdemes figyelni arra, hogy a kókuszliszt jobban felszívja a nedvességet, mint a hagyományos lisztek, ezért a receptekben ajánlott a folyadék mennyiségének növelése.
Használatával nemcsak egészségesebb ételeket készíthetünk, hanem gazdag, kókuszos ízt is adhatunk az ételeinknek. Próbálja ki a kókuszlisztet a kedvenc receptjeiben, és fedezze fel az új ízek világát!
Diófélék és bogyós gyümölcsök
A diófélék és bogyós gyümölcsök együttes fogyasztása egészséges és ízletes választás. Kiváló tápanyagforrások, tele vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Kóstolj bele a természet adta finomságokba! A diófélék, mint a mandula, mogyoró és dió, gazdagok egészséges zsírokban, fehérjében és rostokban. Ezek nemcsak táplálóak, de hozzájárulnak a szív- és érrendszer egészségéhez is. A bogyós gyümölcsök, mint a málna, szeder és áfonya, tele vannak antioxidánsokkal, amelyek segíthetnek a szervezet védekezésében a káros szabadgyökökkel szemben.
Ezek a természetes ételek tökéletesen kiegészítik egymást, hiszen a diófélék ropogós állaga és sós íze remekül harmonizál a bogyós gyümölcsök édes, gyümölcsös zamataival. A kombináció nemcsak ízletes, de nagyon tápláló is, így ideális nassolnivalóként szolgálhat, legyen szó egy hosszú munkanapról, vagy egy aktív hétvégéről. Ezen kívül számos ételben és desszertben is felhasználhatók, így változatos módon beilleszthetők a mindennapi étrendbe.