AMIT MÉG AJÁNLUNK
Nuts&berries Kesudió 100g leírása
Energia: 552kcal/2314kJ, Zsír: 44g
Amelyből telített zsírsavak: 7g
Szénhidrát: 30g
Amelyből cukrok: 6g
Rost: 3.3g
Fehérje: 18g
Só: 0g.
Kesudióbél - Az ízletes és tápláló csemege
A kesudióbél egy finom, tápláló csemege, amely rengeteg jótékony hatással bír. Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, így nemcsak az ízlelőbimbókat kényezteti, hanem a szervezetet is táplálja.
A kesudióbél egy különleges dióféle, mely Dél-Amerikából, Közép-Afrikából és Ázsiából származik. Az íze édes, krémes és enyhén sós, ami miatt sokan kedvelik. Magas a fehérjetartalma, és gazdag telítetlen zsírsavakban, amelyek hozzájárulnak a szív egészségéhez. Ezen kívül vitaminokban, mint például E-vitamin és B-vitaminok, valamint ásványi anyagokban, mint a magnézium, cink és vas is bővelkedik.
A kesudióbél sokoldalúan felhasználható: snackként, salátákban, desszertekben vagy akár főételekben is megállja a helyét. Ideális választás lehet a vegánok és vegetáriánusok számára is, hiszen remek alternatívát nyújt a húsok helyett. Az egészséges zsírok és tápanyagok miatt a kesudióbél nemcsak finom, hanem tápláló is, így érdemes beilleszteni a mindennapi étrendbe.
Diófélék és bogyós gyümölcsök
A diófélék és bogyós gyümölcsök együttes fogyasztása egészséges és ízletes választás. Kiváló tápanyagforrások, tele vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Kóstolj bele a természet adta finomságokba! A diófélék, mint a mandula, mogyoró és dió, gazdagok egészséges zsírokban, fehérjében és rostokban. Ezek nemcsak táplálóak, de hozzájárulnak a szív- és érrendszer egészségéhez is. A bogyós gyümölcsök, mint a málna, szeder és áfonya, tele vannak antioxidánsokkal, amelyek segíthetnek a szervezet védekezésében a káros szabadgyökökkel szemben.
Ezek a természetes ételek tökéletesen kiegészítik egymást, hiszen a diófélék ropogós állaga és sós íze remekül harmonizál a bogyós gyümölcsök édes, gyümölcsös zamataival. A kombináció nemcsak ízletes, de nagyon tápláló is, így ideális nassolnivalóként szolgálhat, legyen szó egy hosszú munkanapról, vagy egy aktív hétvégéről. Ezen kívül számos ételben és desszertben is felhasználhatók, így változatos módon beilleszthetők a mindennapi étrendbe.