AMIT MÉG AJÁNLUNK
Nuts&berries Kendermag hántolt 250g leírása
Allergének: Nyomokban földimogyorót és szezámmagot tartalmazhat.
Származási hely: Németország
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 586 Kcal / 2451 Kj
Zsír: 48,75 g
Amelyből telített zsírsavak: 4,6 g
Szénhidrát: 8,67 g
Amelyből cukrok: 1,5 g
Rost: 4 g
Fehérje: 31,56 g
Só: 0 g.
Kendermag köret - a szuperélelmiszer ereje
A kendermag köret egy különleges, tápláló kiegészítő, amely gazdag esszenciális zsírsavakban és fehérjékben. E köret nemcsak egészséges, de ízletes is. Fedezd fel a jótékony hatásait!
A kendermagok különösen népszerűek a vegetáriánus és vegán étrendben, mivel magas fehérjetartalmuk miatt kiváló alternatívái a húsnak. E köret gyorsan elkészíthető, mivel csak néhány percig kell főzni vagy sütni. Fűszerezd meg kedvenc ízesítőiddel, hogy még ízletesebbé tedd.
Emellett a kendermagok tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal és rostokkal, ami hozzájárul a jó közérzethez és az egészséges emésztéshez. A kendermag köret változatosan felhasználható, salátákhoz, levesekhez és főételekhez egyaránt remek kiegészítő. Próbáld ki, és tapasztald meg az ízét!
Kendermag - Az egészséges táplálkozás barátja
A kendermag gazdag tápanyagokban, vitaminokban és ásványi anyagokban, így kiváló választás a kiegyensúlyozott étrendhez. Fogyasztása hozzájárulhat az egészség megőrzéséhez. A kendermag nemcsak tápláló, hanem sokoldalúan felhasználható is.
A kendermag tele van esszenciális zsírsavakkal, proteinokkal és antioxidánsokkal, amelyek segítik a szervezet megfelelő működését. Az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak arányos jelenléte támogatja a szív- és érrendszer egészségét, míg a fehérjék fontosak az izmok és szövetek regenerálódásához. Ezen kívül a kendermag rosttartalma javítja az emésztést is.
Felhasználásának sokfélesége lehetővé teszi, hogy smoothie-kba, salátákba, joghurtba vagy akár péksüteményekbe is beépíthessük. A finom íze és a ropogós állaga miatt könnyen illeszkedik különböző ételekhez, így mindenki számára vonzó lehet.
Diófélék és bogyós gyümölcsök
A diófélék és bogyós gyümölcsök együttes fogyasztása egészséges és ízletes választás. Kiváló tápanyagforrások, tele vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Kóstolj bele a természet adta finomságokba! A diófélék, mint a mandula, mogyoró és dió, gazdagok egészséges zsírokban, fehérjében és rostokban. Ezek nemcsak táplálóak, de hozzájárulnak a szív- és érrendszer egészségéhez is. A bogyós gyümölcsök, mint a málna, szeder és áfonya, tele vannak antioxidánsokkal, amelyek segíthetnek a szervezet védekezésében a káros szabadgyökökkel szemben.
Ezek a természetes ételek tökéletesen kiegészítik egymást, hiszen a diófélék ropogós állaga és sós íze remekül harmonizál a bogyós gyümölcsök édes, gyümölcsös zamataival. A kombináció nemcsak ízletes, de nagyon tápláló is, így ideális nassolnivalóként szolgálhat, legyen szó egy hosszú munkanapról, vagy egy aktív hétvégéről. Ezen kívül számos ételben és desszertben is felhasználhatók, így változatos módon beilleszthetők a mindennapi étrendbe.