Nuts&berries Instant zab(kása) gluténmentes 1000g

Nuts&berries Instant zab(kása) gluténmentes 1000g
 
1 796 Ft
 Egységár: 1,80 Ft
Rendelhető

A zabkása gazdag rostokban és fehérjében, így segít a jóllakottság érzésének fenntartásában. Tökéletes alapanyag különböző ételekhez, például süteményekhez vagy müzlikhez

Nuts&berries Instant zab(kása) gluténmentes 1000g leírása

Elkészítés: Öntse fel a keveréket 100°C-os vízzel vagy rizsitallal, majd hagyja állni 5-10 percig. Ízesítse ízlés szerint (pl. lekvár, mazsola, kókuszreszelék).

Összetevők: 100% gluténmentes magyar zab. Egyéb allergének: Nyomokban földimogyoró, diófélék és szezámmag.

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1480kJ/352kcal
Zsír: 6,0g
amelyből telített zsírsavak: 1,4g
Szénhidrát: 52,2g
amelyből cukrok: 0,4g
Fehérje: 15,2g
Rost: 14g
Só: 0,04g.

Zab kása - Tápláló reggeli élvezet

A zab kása egy egészséges és tápláló reggeli, amely gyorsan és egyszerűen elkészíthető. Ideális választás a rohanós reggelekre, hiszen energikus napot kezdhetünk vele.

A zab kása alapja a zabpehely, amely gazdag rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Az elkészítése rendkívül egyszerű: forró víz vagy tej hozzáadásával, néhány perc alatt krémes állagú ételt kapunk. A zabpehely lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, így hosszú távon biztosít energiát a nap folyamán.
A zab kását ízlés szerint számos módon ízesíthetjük: gyümölcsökkel, diófélékkel, mézzel vagy fűszerekkel. Ezzel nemcsak finomabbá, hanem táplálóbbá is tehetjük. Az így készült reggeli nemcsak a gyomrot, hanem a szellemet is táplálja, hiszen segít a koncentráció fokozásában és a jó közérzet megőrzésében.

Diófélék és bogyós gyümölcsök

A diófélék és bogyós gyümölcsök együttes fogyasztása egészséges és ízletes választás. Kiváló tápanyagforrások, tele vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Kóstolj bele a természet adta finomságokba! A diófélék, mint a mandula, mogyoró és dió, gazdagok egészséges zsírokban, fehérjében és rostokban. Ezek nemcsak táplálóak, de hozzájárulnak a szív- és érrendszer egészségéhez is. A bogyós gyümölcsök, mint a málna, szeder és áfonya, tele vannak antioxidánsokkal, amelyek segíthetnek a szervezet védekezésében a káros szabadgyökökkel szemben.

Ezek a természetes ételek tökéletesen kiegészítik egymást, hiszen a diófélék ropogós állaga és sós íze remekül harmonizál a bogyós gyümölcsök édes, gyümölcsös zamataival. A kombináció nemcsak ízletes, de nagyon tápláló is, így ideális nassolnivalóként szolgálhat, legyen szó egy hosszú munkanapról, vagy egy aktív hétvégéről. Ezen kívül számos ételben és desszertben is felhasználhatók, így változatos módon beilleszthetők a mindennapi étrendbe.