Nuts&berries Fekete (Beluga) Lencse 500g

Nuts&berries Fekete (Beluga) Lencse 500g
 
1 396 Ft
 Egységár: 2,79 Ft
Készleten

Nuts&berries bio fekete lencse, amely magas tápanyagtartalmával támogatja a kiegyensúlyozott étrendet és az egészséges emésztést.

Nuts&berries Fekete (Beluga) Lencse 500g leírása

Készíts belőlük tápláló salátákat, szaftos egytálételeket vagy akár vegán fasírtot, hogy felfedezd a sokoldalúságukat és az ízük intenzitását. Légy a konyhában a mester és tedd meg az első lépést az egészségesebb élet felé a Nuts&berries Fekete Lencséjével!

Átlagos tápérték 100g termékben:

Energia: 1418Kj/335Kcal

Zsír: 1,4g

Amelyből telített zsírsavak: 0,0g

Szénhidrát: 52g

Amelyből cukrok: 0,0g

Fehérje: 24g

Rost: 11g

Só: 0,02g

Fekete lencse - a szuperétel

A fekete lencse egyedülálló tápanyagtartalmával és ízével kiemelkedik a hüvelyesek közül. Magas fehérjetartalma miatt ideális választás a vegetáriánus és vegán étrendekhez. Emellett gazdag rostokban is, ami elősegíti a bélműködést.

Ezek a lencsék nemcsak táplálóak, hanem rendkívül sokoldalúak is. Főzhetőek levesekben, salátákban, köretekben vagy akár főételekben is. Az ízük enyhén diós és földes, ami kiválóan illik különféle fűszerekhez és zöldségekhez. A fekete lencse gyorsan elkészül, így ideális választás a rohanós hétköznapokra.
A fekete lencse tápanyagtartalma segíthet a vércukorszint stabilizálásában és a testsúly kontrollálásában. Ráadásul gluténmentes, így a gluténérzékenyek is bátran fogyaszthatják. Fedezd fel a fekete lencse jótékony hatásait, és élvezd az egészséges ételek előnyeit!

Beluga lencse - a tápláló fekete gyöngy

A beluga lencse egy különleges, apró, fekete színű lencsefajta, mely ízletes és tápláló. Kiváló választás vegetáriánus ételekhez, salátákhoz és köretekhez. Fedezd fel a beluga lencse sokoldalúságát! A beluga lencse a lencsék királyának is nevezhető, hiszen nemcsak szemet gyönyörködtető megjelenésével, hanem tápláló összetevőivel is kitűnik. Magas fehérjetartalma miatt ideális választás a vegetáriánusok és vegánok számára, emellett gazdag rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban is. Az íze enyhén diós, ami különleges karaktert ad az ételeknek.

A beluga lencse főzési ideje viszonylag rövid, mindössze 20-25 perc szükséges ahhoz, hogy tökéletes állagú legyen. Az elkészítése során nem szükséges áztatni, így gyorsan beilleszthető a mindennapi főzésbe. Használhatjuk levesekben, salátákban, vagy akár köretként is. Ezen kívül remekül variálható különböző fűszerekkel és zöldségekkel, így mindenki megtalálhatja a számára legínycsiklandóbb kombinációt. A beluga lencse nemcsak az ízletes ételek alapanyaga, hanem tápláló, egészséges választás is.

Lencse - Tápláló és sokoldalú élelmiszer

A lencse a hüvelyesek családjába tartozik, és rendkívül tápláló élelmiszer. Gazdag fehérjében, rostban, vitaminokban és ásványi anyagokban, így ideális választás a vegetáriánusok és vegánok számára. Az egészséges táplálkozás szerves része lehet.

A lencse különösen népszerű a könnyű elkészíthetősége és változatos felhasználási lehetőségei miatt. Számos ételben megtalálható, mint például levesekben, salátákban, főételekben és köretekben. Az íze enyhén diós, ami jól passzol különféle fűszerekhez és zöldségekhez. Emellett a lencse gyorsan megfő, így ideális választás a rohanós hétköznapokra.
A lencse nemcsak finom, hanem egészséges is. Magas rosttartalma segíti az emésztést, és hozzájárul a szív- és érrendszeri egészséghez. A benne található vas és folsav támogatja a vérképzést, míg a fehérje segít az izomtömeg fenntartásában. Így a lencse nemcsak tápláló, hanem energikus étkezést is biztosít.

Diófélék és bogyós gyümölcsök

A diófélék és bogyós gyümölcsök együttes fogyasztása egészséges és ízletes választás. Kiváló tápanyagforrások, tele vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Kóstolj bele a természet adta finomságokba! A diófélék, mint a mandula, mogyoró és dió, gazdagok egészséges zsírokban, fehérjében és rostokban. Ezek nemcsak táplálóak, de hozzájárulnak a szív- és érrendszer egészségéhez is. A bogyós gyümölcsök, mint a málna, szeder és áfonya, tele vannak antioxidánsokkal, amelyek segíthetnek a szervezet védekezésében a káros szabadgyökökkel szemben.

Ezek a természetes ételek tökéletesen kiegészítik egymást, hiszen a diófélék ropogós állaga és sós íze remekül harmonizál a bogyós gyümölcsök édes, gyümölcsös zamataival. A kombináció nemcsak ízletes, de nagyon tápláló is, így ideális nassolnivalóként szolgálhat, legyen szó egy hosszú munkanapról, vagy egy aktív hétvégéről. Ezen kívül számos ételben és desszertben is felhasználhatók, így változatos módon beilleszthetők a mindennapi étrendbe.