Nuts&berries Extra szűz bio kókuszolaj 500ml

Nuts&berries Extra szűz bio kókuszolaj 500ml
 
3 495 Ft
 Egységár: 6,99 Ft
Rendelhető

A különleges, prémium minőségű aszalványok és olajos magvak ideális választásnak bizonyulnak, ha szeretnél egy kis energiát nyerni a nap folyamán. Tökéletesek uzsonnára vagy tízóraira, hogy mindig kéznél legyenek

Nuts&berries Extra szűz bio kókuszolaj 500ml leírása

Ez a kókuszolaj csoda táplálóan hidratál, gazdag antioxidánsokban és egészséges zsírokkal. Használd sütéshez, főzéshez vagy akár haj és bőrápoláshoz – a kókuszolaj sokoldalúan alkalmazható és segít megtapasztalni a természet erejét. Fedezd fel a Nuts&berries kókuszolajjal rejtett potenciált, és élj teljesebb életet minden cseppjével!

Átlagos tápérték 100g termékben:

Energia: 3700Kj/884Kcal

Zsír: 100g

Amelyből telített zsírsavak: 92g

Szénhidrát: 0g

Amelyből cukrok: 0g

Fehérje: 0g

Só: 0g.

Kókuszolaj - a természetes csodaszer

A kókuszolaj egy sokoldalú és egészséges zsiradék, amely számos jótékony hatással bír. Kiválóan alkalmas főzéshez és bőrápoláshoz egyaránt, így érdemes mindennapjaink részévé tenni.

A kókuszolaj hideg sajtolással készül a kókuszpálma húsából, így megőrzi tápanyagait és ízét. Gazdag közepes láncú zsírsavakban, amelyek gyorsan energiává alakulnak, ezért ideális választás sportolóknak és aktív életmódot folytatóknak. Ezen kívül a kókuszolaj antibakteriális és gombaellenes tulajdonságokkal is rendelkezik, ami segíthet a különböző bőrproblémák kezelésében.
Bőrápolás során hidratáló hatása révén segíti a bőr regenerálódását, miközben természetes fényt ad neki. Főzéshez használva kiemeli az ételek ízét, és akár sült ételekhez is ideális választás, hiszen magas hőmérsékleten is stabil marad. A kókuszolaj tehát nemcsak egészséges, de sokoldalúan felhasználható is.

Diófélék és bogyós gyümölcsök

A diófélék és bogyós gyümölcsök együttes fogyasztása egészséges és ízletes választás. Kiváló tápanyagforrások, tele vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Kóstolj bele a természet adta finomságokba! A diófélék, mint a mandula, mogyoró és dió, gazdagok egészséges zsírokban, fehérjében és rostokban. Ezek nemcsak táplálóak, de hozzájárulnak a szív- és érrendszer egészségéhez is. A bogyós gyümölcsök, mint a málna, szeder és áfonya, tele vannak antioxidánsokkal, amelyek segíthetnek a szervezet védekezésében a káros szabadgyökökkel szemben.

Ezek a természetes ételek tökéletesen kiegészítik egymást, hiszen a diófélék ropogós állaga és sós íze remekül harmonizál a bogyós gyümölcsök édes, gyümölcsös zamataival. A kombináció nemcsak ízletes, de nagyon tápláló is, így ideális nassolnivalóként szolgálhat, legyen szó egy hosszú munkanapról, vagy egy aktív hétvégéről. Ezen kívül számos ételben és desszertben is felhasználhatók, így változatos módon beilleszthetők a mindennapi étrendbe.