Nuts&berries Bio Vörös lencse 500g

Nuts&berries Bio Vörös lencse 500g
 
1 485 Ft
 Egységár: 2,97 Ft
Rendelhető

Természetes alapanyag, amely támogatja a kiegyensúlyozott és tápláló étrendet.

Nuts&berries Bio Vörös lencse 500g leírása

A vörös lencse magas fehérjetartalommal és könnyű emészthetőséggel rendelkezik, ideális választás a vegetáriánus és vegán étrendekben. Készíthetsz belőle krémes lencseleveseket, pikáns curry ételeket vagy színes salátákat. Áztasd röviden, majd főzd puhára, és hozd létre ínycsiklandó és egészséges fogásokat a Nuts&berries Bio Vörös lencséjével!

Átlagos tápérték 100g termékben:

Energia: 1360Kj/323Kcal

Zsír: 1,6g

Amelyből telített zsírsavak: 0,2g

Szénhidrát: 41,9g

Amelyből cukrok: 2,3g

Fehérje: 25,8g

Rost: 18,7g

Só: 0,04g.

Vöröslencse köret

A vöröslencse köret egy ízletes és tápláló alternatíva, amely könnyen beilleszthető a mindennapi étkezésekbe. Könnyen elkészíthető, és sokféle ételhez illik. Próbáld ki ezt a szuper köretet!

A vöröslencse gazdag b-vitaminokban, ásványi anyagokban és antioxidánsokban, ami hozzájárul a szervezet egészségéhez. Az elkészítése során a lencsét általában 20-30 perc alatt megfőzzük, és ízlés szerint fűszerezzük. A vöröslencse köret jól harmonizál a különböző zöldségekkel, valamint a húsos ételekkel is. Használhatjuk pürésítve vagy egészben is, attól függően, hogy milyen textúrára vágyunk.
Egy különleges tipp: adj hozzá friss fűszernövényeket, mint például petrezselymet vagy koriandert, hogy még ízletesebb és vonzóbb legyen az étel. A vöröslencse köret egy remek módja annak, hogy változatosabbá tegyük az étkezéseinket, miközben tápláló és egészséges fogást kínálunk.

Lencse - Tápláló és sokoldalú élelmiszer

A lencse a hüvelyesek családjába tartozik, és rendkívül tápláló élelmiszer. Gazdag fehérjében, rostban, vitaminokban és ásványi anyagokban, így ideális választás a vegetáriánusok és vegánok számára. Az egészséges táplálkozás szerves része lehet.

A lencse különösen népszerű a könnyű elkészíthetősége és változatos felhasználási lehetőségei miatt. Számos ételben megtalálható, mint például levesekben, salátákban, főételekben és köretekben. Az íze enyhén diós, ami jól passzol különféle fűszerekhez és zöldségekhez. Emellett a lencse gyorsan megfő, így ideális választás a rohanós hétköznapokra.
A lencse nemcsak finom, hanem egészséges is. Magas rosttartalma segíti az emésztést, és hozzájárul a szív- és érrendszeri egészséghez. A benne található vas és folsav támogatja a vérképzést, míg a fehérje segít az izomtömeg fenntartásában. Így a lencse nemcsak tápláló, hanem energikus étkezést is biztosít.

Diófélék és bogyós gyümölcsök

A diófélék és bogyós gyümölcsök együttes fogyasztása egészséges és ízletes választás. Kiváló tápanyagforrások, tele vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Kóstolj bele a természet adta finomságokba! A diófélék, mint a mandula, mogyoró és dió, gazdagok egészséges zsírokban, fehérjében és rostokban. Ezek nemcsak táplálóak, de hozzájárulnak a szív- és érrendszer egészségéhez is. A bogyós gyümölcsök, mint a málna, szeder és áfonya, tele vannak antioxidánsokkal, amelyek segíthetnek a szervezet védekezésében a káros szabadgyökökkel szemben.

Ezek a természetes ételek tökéletesen kiegészítik egymást, hiszen a diófélék ropogós állaga és sós íze remekül harmonizál a bogyós gyümölcsök édes, gyümölcsös zamataival. A kombináció nemcsak ízletes, de nagyon tápláló is, így ideális nassolnivalóként szolgálhat, legyen szó egy hosszú munkanapról, vagy egy aktív hétvégéről. Ezen kívül számos ételben és desszertben is felhasználhatók, így változatos módon beilleszthetők a mindennapi étrendbe.