AMIT MÉG AJÁNLUNK
Nuts&berries Aszalt Gyömbér 100g leírása
Allergének: Szulfit. Nyomokban földimogyorót, szezámmagot és dióféléket tartalmazhat.
Származási hely: Thaiföld
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 350 Kcal / 1465 Kj
Zsír: 0 g
Amelyből telített zsírsavak: 0,9 g
Szénhidrát: 87 g
Amelyből cukrok: 79 g
Rost: 2 g
Fehérje: 0 g
Só: 0 g.
Gyömbér - a természet csodája
A gyömbér egy fűszer- és gyógynövény, amelyet évszázadok óta használnak különböző kultúrákban. Az íze és a jótékony hatásai miatt népszerű választás. Fedezze fel a gyömbér sokoldalúságát! A gyömbér (Zingiber officinale) egy trópusi növény, amelynek gyökerét, azaz rizómáját használják fel. Jellegzetes csípős ízével és aromájával nemcsak a főzésben, hanem a népi gyógyászatban is elismert. A gyömbér különösen népszerű a teákban, süteményekben és különféle ételekben.
A gyömbér gazdag tápanyagokban, vitaminokban és ásványi anyagokban, mint a C-vitamin, magnézium és kálium. Rendszeres fogyasztása segíthet az emésztés javításában, a gyulladások csökkentésében és a megfázásos tünetek enyhítésében. Emellett antioxidáns hatásai révén hozzájárulhat a szervezet védekezőképességének erősítéséhez. Az íze és jótékony hatásai miatt a gyömbér kiváló kiegészítője lehet a mindennapi étrendnek.
Aszalt gyömbér - az ízletes és egészséges snack
Az aszalt gyömbér egy ízletes és tápláló snack, amely számos jótékony hatással bír.
Kiváló választás a mindennapi nassolásra, élénkítő hatásával segít a fáradtság leküzdésében. Próbáld ki, nem fogsz csalódni! Az aszalt gyömbér gazdag antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban, így támogatja az immunrendszert, és javítja az emésztést. A gyömbér fűszeres íze különleges élményt nyújt, így ideális alapanyag különféle ételekhez és italokhoz is. A szárítási folyamat során megőrzi tápanyagtartalmát, így a friss gyömbér jótékony hatásai továbbra is érvényesülnek. Használható önálló snackként, vagy keverheted müzlibe, joghurtba, vagy süteményekbe is.
Diófélék és bogyós gyümölcsök
A diófélék és bogyós gyümölcsök együttes fogyasztása egészséges és ízletes választás. Kiváló tápanyagforrások, tele vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Kóstolj bele a természet adta finomságokba! A diófélék, mint a mandula, mogyoró és dió, gazdagok egészséges zsírokban, fehérjében és rostokban. Ezek nemcsak táplálóak, de hozzájárulnak a szív- és érrendszer egészségéhez is. A bogyós gyümölcsök, mint a málna, szeder és áfonya, tele vannak antioxidánsokkal, amelyek segíthetnek a szervezet védekezésében a káros szabadgyökökkel szemben.
Ezek a természetes ételek tökéletesen kiegészítik egymást, hiszen a diófélék ropogós állaga és sós íze remekül harmonizál a bogyós gyümölcsök édes, gyümölcsös zamataival. A kombináció nemcsak ízletes, de nagyon tápláló is, így ideális nassolnivalóként szolgálhat, legyen szó egy hosszú munkanapról, vagy egy aktív hétvégéről. Ezen kívül számos ételben és desszertben is felhasználhatók, így változatos módon beilleszthetők a mindennapi étrendbe.