AMIT MÉG AJÁNLUNK
Nuts&berries 100% mandulakrém 200g leírása
Ez egy krémes állagú és karakteres ízű magkrém, felhasználása olyan új dimenziókat nyit meg mind az egészséges táplálkozásban, mind a gasztronómiai élvezetekben, hogy csak pislogunk.
Krémes és karakteres jellege kiskanálért kiállt, mert így önmagában is igazi kulináris élvezet, de ugyanilyen jól jársz, ha kenyérre, palacsintára, kekszre vagy friss gyümölcsre kened. Turmixokba, smoothie-ba, vagy zabkásába, joghurtba és túróba keverve is szuper, ahogyan csak simán, friss gyümölccsel fogyasztva szintén isteni. Süteményekbe is jó szívvel ajánljuk darált mandula helyett vagy épp vele keverve, sőt a segítségével például alakbaráttá is teheted az édességeket, hiszen ha mandulakrémet használsz, akkor - saját olajtartalma miatt - kevesebb más zsiradékot kell adnod a süteményhez.
Összetevők: 100% pörkölt tisztított mandula.
Tápanyagtartalom 100g termékben:
Energia: 2593kJ/628kcal
Zsír: 56g
amelyből telített zsírsavak: 4,5g
Szénhidrát: 4g
amelyből cukrok: 4g
Fehérje: 21g
Só: 0g.
Mandulakrém - az egészséges választás
A mandulakrém tápláló és ízletes alternatíva a hagyományos kenőkről. Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ideális reggelire vagy uzsonnára. Próbáld ki, és élvezd az ízét!
A mandulakrém egy selymes állagú, természetes készítmény, amely mandulából készül. Kiváló forrása az E-vitaminnak, magnéziumnak és egészséges zsíroknak, így nemcsak finom, hanem tápláló is. Használhatjuk kenyérre, palacsintára, vagy akár turmixokba is keverhetjük, hogy extra ízt és tápanyagot adjunk hozzá. A mandulakrém nemcsak ízletes, hanem segít fenntartani a jó egészséget is.
Az elkészítése során a mandulákat pörkölik, majd finomra őrlik, így létrejön az ízletes és krémes állag. Mivel nem tartalmaz hozzáadott cukrot vagy mesterséges anyagokat, tökéletes választás azok számára, akik az egészséges táplálkozásra törekednek. A mandulakrém fogyasztása nemcsak finom élmény, hanem hozzájárul a vitalitás megőrzéséhez is.
Diófélék és bogyós gyümölcsök
A diófélék és bogyós gyümölcsök együttes fogyasztása egészséges és ízletes választás. Kiváló tápanyagforrások, tele vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Kóstolj bele a természet adta finomságokba! A diófélék, mint a mandula, mogyoró és dió, gazdagok egészséges zsírokban, fehérjében és rostokban. Ezek nemcsak táplálóak, de hozzájárulnak a szív- és érrendszer egészségéhez is. A bogyós gyümölcsök, mint a málna, szeder és áfonya, tele vannak antioxidánsokkal, amelyek segíthetnek a szervezet védekezésében a káros szabadgyökökkel szemben.
Ezek a természetes ételek tökéletesen kiegészítik egymást, hiszen a diófélék ropogós állaga és sós íze remekül harmonizál a bogyós gyümölcsök édes, gyümölcsös zamataival. A kombináció nemcsak ízletes, de nagyon tápláló is, így ideális nassolnivalóként szolgálhat, legyen szó egy hosszú munkanapról, vagy egy aktív hétvégéről. Ezen kívül számos ételben és desszertben is felhasználhatók, így változatos módon beilleszthetők a mindennapi étrendbe.