AMIT MÉG AJÁNLUNK
Nuts&berries 100% diókrém 200g leírása
Se hozzáadott egyéb tartósítószer, se mesterséges színezék, vagy bármilyen más adalékanyag nem található benne, csak 100% élvezet, krémes állag és semmihez sem hasonlítható kellemes ízvilág.
Önmagában fogyasztva olyan, mint egy üvegbe zárt, kanalazható sütemény. Kifejezetten jól illik gyümölcsökhöz, kekszekhez, de kenyérre kenve is fantasztikus, sőt bátran rátehetjük gofrira, palacsintára, ahogyan smoothie-hoz, zabkásához is adhatjuk. Mindezeken felül gyümölcsturmixokhoz is passzol, sőt jégkrémet is készíthetünk belőle.
Fontos! Mivel ezek a magkrémek nem tartalmaznak állagjavítót (sem), így teljesen természetes, hogy a sűrűjük leülepedik az üveg aljára, ha sokáig nem használjuk őket. Ilyenkor nincs más dolgunk, mint használat előtt felkeverni.
Tápanyagtartalom 100g termékben:
Energiaérték: 2941kJ/713kcal
Zsír: 69g
amelyből telített zsírsav: 6,3g
Szénhidrát: 3,4g
ebből cukor: 3,1g
Fehérje: 16g
Só: 0,41g
Összetevők: 100% pörkölt diókrém. Nyomokban földimogyorót és szezámot tartalmazhat.
Diókrém - Gazdag ízélmény
A diókrém egy ízletes és tápláló alternatíva kenyérre, palacsintára vagy akár desszertekhez is. Gazdag tápanyagokban, így remek választás az egészséges táplálkozás részeként. Érdemes kipróbálni!
A diókrém készítése során a friss, pörkölt diót finomra őrlik, így egy krémes, homogén állagú masszát kapunk. Ez a krém nemcsak ízletes, hanem tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal és egészséges zsírsavakkal is. A dió gazdag Omega-3 zsírsavban, amely hozzájárul a szív- és érrendszer egészségéhez, valamint a kognitív funkciók javulásához. Az íze édes és diós, ami különleges aromát ad minden étkezéshez.
Használhatjuk reggelire, például pirítósra kenve, de smoothie-khoz, süteményekhez vagy joghurtokhoz is kiválóan passzol. A diókrém természetes összetevői miatt nemcsak finom, hanem tápláló is, így remek választás a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Fedezd fel a diókrém sokoldalúságát!
Diófélék és bogyós gyümölcsök
A diófélék és bogyós gyümölcsök együttes fogyasztása egészséges és ízletes választás. Kiváló tápanyagforrások, tele vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Kóstolj bele a természet adta finomságokba! A diófélék, mint a mandula, mogyoró és dió, gazdagok egészséges zsírokban, fehérjében és rostokban. Ezek nemcsak táplálóak, de hozzájárulnak a szív- és érrendszer egészségéhez is. A bogyós gyümölcsök, mint a málna, szeder és áfonya, tele vannak antioxidánsokkal, amelyek segíthetnek a szervezet védekezésében a káros szabadgyökökkel szemben.
Ezek a természetes ételek tökéletesen kiegészítik egymást, hiszen a diófélék ropogós állaga és sós íze remekül harmonizál a bogyós gyümölcsök édes, gyümölcsös zamataival. A kombináció nemcsak ízletes, de nagyon tápláló is, így ideális nassolnivalóként szolgálhat, legyen szó egy hosszú munkanapról, vagy egy aktív hétvégéről. Ezen kívül számos ételben és desszertben is felhasználhatók, így változatos módon beilleszthetők a mindennapi étrendbe.