AMIT MÉG AJÁNLUNK
Inka instant gabonakávé karamell 200g leírása
Összetevők: instant gabonakávé 68% (gabonafélék 93%-árpa, rzs, cikória), cukor (karamellizált cukor) 2%, aroma.
Elkészítés: Két pohárba töltsön be egyenként 2-3 kanál karamellszószt. Óvatosan öntse hozzá a habos tejet. Vékony sugárban, a habrétegen keresztül öntse bele az INKA kávét (4 gr) . Így négy réteg fog kialakulni: karamell, tej, kávé és hab. A tetejét díszítse karamellszósszal. Kész is!
Tárolási információk : hűvös helyen tárolandó. Felbontás után szorosan zárja vissza.
Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 1546kJ / 365kcal
Zsír: 0,2g
amelyből telített zsírsavak: 0,2g
Szénhidrát: 84g
amelyből cukrok: 34g
Rost: 8,8g
Fehérje: 2,7g
Só: 0,14g.
Instant kávé - Az azonnali élvezet
Az instant kávé gyors és kényelmes megoldás a kávérajongók számára.
Csak víz hozzáadásával elkészíthető, így bármikor élvezhetjük aromás ízét. Az instant kávé tökéletes választás a rohanó mindennapokhoz. Az instant kávé por vagy granulátum formájában kapható, amely gyorsan feloldódik meleg vízben. Az elkészítése rendkívül egyszerű: csak öntsd a kívánt mennyiséget egy bögrébe, majd adj hozzá forró vizet, és keverd össze. Az instant kávé nemcsak gyors, de változatos ízekben is elérhető, így mindenki megtalálhatja a kedvencét. Az ízek széles választéka mellett az instant kávé praktikus megoldás, hiszen otthon és útközben is könnyen elkészíthető.
Gabona kávé - Alternatív energiatöltés
A gabona kávé egy ízletes és koffeinmentes alternatíva a hagyományos kávéra. Kiválóan alkalmas reggeli frissítőnek, vagy bármikor, amikor egy kis energiára van szükség. Fedezd fel a gabona kávé világát! A gabona kávé különböző pörkölt gabonafélékből készül, mint például árpa, rozs vagy búza. Ezek a természetes alapanyagok gazdag ízvilágukkal és aromájukkal örvendeztetik meg a kávéra vágyókat. Koffeinmentes tulajdonságának köszönhetően bármikor fogyasztható, anélkül hogy aggódnunk kellene a koffein hatásai miatt.
A gabona kávé elkészítése hasonló a hagyományos kávéhoz, mégis egyedi élményt kínál. A pörkölt gabonákat őrlik, majd forró vízzel leöntik, így egy gazdag és ízletes italt kapunk. Számos alternatív ízesítési lehetőséggel is élhetünk, mint például fahéj, vanília vagy akár kakaó, amelyek tovább fokozzák a különleges ízélményt. A gabona kávé nemcsak finom, de egészséges is, hiszen tele van ásványi anyagokkal és vitaminokkal, amelyek támogatják a szervezet működését.
Ez a kávé tökéletes választás mindazok számára, akik szeretnék csökkenteni a koffeinbevitelt, vagy egyszerűen csak egy új ízélményre vágynak. A gabona kávé nemcsak finom, de a gyomornak is kímélő alternatívát kínál, így bátran fogyaszthatod bármikor a nap folyamán. Érdemes kipróbálni!
Inka - Az ősi civilizáció nyomában
Az Inka civilizáció Dél-Amerika egyik legnagyobb és legfejlettebb kultúrája volt. Az inkák lenyűgöző építészeti teljesítményeikkel és gazdag történelmükkel ma is lenyűgöznek minket. Az inkák öröksége a mai napig él.
Az inkák a 15. és 16. század között virágoztak, fővárosuk Cusco volt, amely a mai Peru területén található. A civilizáció híres volt fejlett mezőgazdasági technikáiról, köztük a teraszos művelésről, amely lehetővé tette számukra a nehezen megművelhető hegyvidéki területek kihasználását. Az inkák emellett fejlett úthálózatot építettek ki, amely összekötötte az egész birodalmukat, és lehetővé tette a kereskedelmet és a kommunikációt.
A civilizáció művészetét és kézművességét is érdemes megemlíteni, hiszen az inka textíliák, kerámiák és ékszerek a kor egyik legszebb és legkifinomultabb alkotásai közé tartoznak. Az inkák vallási hite sokszínű volt, az istenek közül a napisten, Inti volt a legfontosabb, akit a földművelés és a bőség szimbólumaként tiszteltek.