AMIT MÉG AJÁNLUNK
Canderel stevia alapú édesítőpor 40g leírása
Maltodextrin,
Édesítőszer: sztéviából származó szteviol-glikozidok (1,58%)
, Természetes aromák (vanília, méz)
Szteviol glikozid alapú, szinte kalóriamentes asztali édesítő por.
Széles körű felhasználás:
Forró italok, tejtermékek, müzlik és gyümölcssaláták édesítésére egyaránt alkalmas
Sütéshez és főzéshez is kiváló (rendkívül jól ellenáll a hőnek)
Nem vált ki glikémiás reakciót, azaz nem okoz vércukorszint-emelkedést, nem növeli a szervezet inzulinszintjét sem, így a cukorbetegek diétájába kiválóan beilleszthető. GMO-mentes
1 teáskanál Canderel 1 teáskanál cukor édesítő erejének felel meg
(A szükséges mennyiség kiszámításához a cukor grammban kifejezett tömegét ossza el nyolccal. Pl. 80g cukor esetén 10 g Canderel édesítőszerre van szükséges).
Stevia por - a cukor alternatívája
A stevia por egy csodálatos alternatíva a hagyományos cukorhoz képest, amely természetes forrásból származik. Kiváló választás a cukormentes életmódot választók számára. Fedezze fel a stevia jótékony hatásait!
A stevia növény leveleiből készült por nemcsak édes, hanem kalóriamentes is, így ideális azok számára, akik szeretnék csökkenteni kalóriabevitelüket anélkül, hogy lemondanának az édességről. A stevia természetes összetevői kedvező hatással vannak a szervezetre, mivel nem befolyásolják a vércukorszintet, így biztonságos választás cukorbetegek számára is.
Ezen kívül a stevia por sokoldalúan felhasználható a konyhában, legyen szó italokról, süteményekről vagy főételekről. Egyszerűen adagolható, és gyorsan oldódik, ami megkönnyíti a használatát. Próbálja ki a stevia port, és tapasztalja meg a különbséget!
Stevia - a természet édes ajándéka
A stevia egy természetes édesítőszer, amely a Stevia rebaudiana növényből származik. Kalóriamentes alternatívát kínál a cukor helyett, így ideális választás a diétázók számára. Édes íze és egészségügyi előnyei miatt népszerű választás.
A stevia levelei rendkívül édes ízűek, köszönhetően a benne található glikozidoknak, mint például a szteviol-glikozidoknak. Ezek az édesítők nem emelik meg a vércukorszintet, így biztonságosan fogyaszthatók cukorbetegek és azok számára is, akik szeretnék csökkenteni a cukorbevitelüket. A stevia széles körben használható italokban, sütikben és egyéb ételekben.
A stevia nemcsak édesítőszer, hanem számos egészségügyi előnnyel is rendelkezik. Antioxidánsokat tartalmaz, amelyek segíthetnek a szabadgyökök semlegesítésében, és gyulladáscsökkentő hatással bír. Emellett segíthet a vérnyomás szabályozásában is. Érdemes kipróbálni, hogy felfedezzük a stevia ízletes és tápláló világát.
Canderel - Az édes alternatíva
A Canderel egy népszerű édesítőszer, amely ideális választás azok számára, akik szeretnék csökkenteni a cukorbevitelt. Diétás és cukormentes megoldásként tökéletesen helyettesíti a hagyományos cukrot. Próbáld ki és tapasztald meg az ízét!
A Canderel édesítőszere steviol-glikozidokból és aszpartámból készül, így alacsony kalóriatartalommal bír, ugyanakkor édes ízt ad az ételeknek és italoknak. Használható kávéban, teában, desszertekben és sütikben egyaránt, így sokoldalúan beépíthető a mindennapi étrendbe. A Canderel nem csak ízletes, de segít a cukorbevitel csökkentésében is, ami különösen fontos lehet cukorbetegek számára.
Ezen kívül a Canderel könnyen adagolható, mivel por formájában kapható, így egyszerű a használata a konyhában. Azok, akik figyelnek a testsúlyukra, vagy egészségesebben szeretnének étkezni, bátran választhatják ezt az édesítőt. Élvezd az édes ízeket bűntudat nélkül!