Biopac bio csicseriborsó 400g

Biopac bio csicseriborsó 400g
 
924 Ft
 Egységár: 2,31 Ft
Készleten

Sokoldalúan felhasználható levesekhez, salátákhoz vagy főételekhez.

Biopac bio csicseriborsó 400g leírása

A csicseriborsó az utóbbi évek egyik legkedveltebb alapanyaga lett. Készülhet belőle leves, főzelék, saláta, zöldségekkel gazdagított főétel, ám krémes változata avagy ahogyan a legtöbben ismerik, a humusz a legnépszerűbb. Nem véletlenül, hiszen egészséges, nagyon finom és gyorsan elkészíthető. Ja, és akkor ne feledkezzünk meg a falafel gombócokról sem, amelynek legfőbb hozzávalója. Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból.

Veganok és húsevők is találnak magunknak csodásan finom csicseriborsóval készíthető recepteket.

Csicseriborsó - A tápláló hüvelyes

A csicseriborsó egy rendkívül tápláló hüvelyes, amely gazdag fehérjében és rostban. Tökéletes alapanyag vegetáriánus és vegán ételekhez. Érdemes beilleszteni az étrendünkbe!

A csicseriborsó (Cicer arietinum) az egyik legősibb és legkedveltebb hüvelyes növény, amelyet világszerte fogyasztanak. Számos egészségügyi előnyével bír, például segíti az emésztést, támogatja a szív- és érrendszert, és segít a vércukorszint stabilizálásában. Magas fehérje- és rosttartalma miatt ideális választás lehet a húsmentes étrendet követők számára is. Az elkészítése rendkívül sokoldalú, mivel levesekben, salátákban és püréként is felhasználható.
A csicseriborsó íze enyhén diós, amely lehetővé teszi, hogy számos ételben remekül érvényesüljön. Különösen népszerű a hummusz készítésénél, de sült formában is ízletes csemege. Könnyen emészthető, és biztosítja a szükséges tápanyagokat a mindennapi étrendben.

Csicseriborsó köret - tápláló és ízletes választás

A csicseriborsó köret egy egészséges és tápláló alternatíva a hagyományos köretekhez. Gazdag fehérjében és rostban, ideális választás vegetáriánusoknak is. Fedezze fel a csicseriborsó sokoldalúságát! A csicseriborsót számos módon elkészítheti: főzve, pürésítve vagy pörkölve, minden formájában ízletes. Magas fehérjetartalma miatt remek alapanyag lehet salátákhoz, főételekhez vagy önálló köretként. A köret elkészítése egyszerű, és a fűszerek széles választékának köszönhetően könnyen illeszthető bármilyen étkezési stílushoz.

A csicseriborsóban található rostok segítik az emésztést, míg a vitaminok és ásványi anyagok hozzájárulnak a szervezet egészségéhez. Különösen gazdag B-vitaminokban, magnéziumban és vasban, ami segít a fáradtság csökkentésében és az energiaszint növelésében. Az elkészítéséhez elegendő, ha a csicseriborsót beáztatjuk, majd főzzük, vagy készíthetünk belőle krémes hummuszt is.
A csicseriborsó köret nemcsak tápláló, hanem rendkívül sokoldalú is, mivel jól illik különböző húsokhoz, halakhoz, de akár önálló étkezésként is fogyasztható zöldségekkel. Próbálja ki különböző fűszerekkel, például római köménnyel vagy füstölt paprikával, hogy felerősítse az ízeket!

Biopack - Környezetbarát csomagolás

A Biopack egy innovatív megoldás a fenntartható csomagolás terén. Ez a termék teljes mértékben lebomló anyagokból készül, amely környezetkímélő alternatívát kínál a hagyományos műanyagokkal szemben. A Biopack ideális választás a környezettudatos vásárlóknak.

A Biopack csomagolások természetes alapanyagokból, például növényi rostokból és biopolimerekből készülnek, melyek gyorsan lebomlanak a környezetben. Ezek a csomagolások nemcsak esztétikusak, hanem rendkívül funkcionálisak is, hiszen megóvják a termékeket a külső hatásoktól, miközben csökkentik az ökológiai lábnyomot.
A Biopack használatával nemcsak a termékek frissessége garantált, hanem a természet védelme is. A fenntarthatóság és az innováció találkozása a Biopack-ban valósul meg, amely segít a vásárlóknak felelősségteljes döntéseket hozni a csomagolás választásakor.