AMIT MÉG AJÁNLUNK
Biomenü Bio perui kakaóbab zúzott 125g leírása
A több mint 300 hatóanyagot, köztük a fenil-, etil-amin- és szerotin-tartalmú kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A perui bio-termelők által gyártott kakaóbabok több antioxidánst tartalmaznak, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel szedik, a legjobb minőségűeket kiválogatják és erjesztik, a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében. A nyers babot kézzel szedik, tiszta vízben tisztítják és a legjobb minőségűeket kiválogatják. A gyártási folyamat teljesen megőrzi a kakaó tápértékét minden adalék nélkül.
Rendkívül egészséges, íz- és illatélményével is elvarázsol bennünket, az ORAC skálán előkelőbb helyet foglal el, mint a kategóriájában vezető Acai bogyó. Glikémiás indexe alacsony, nem tartalmaz glutént, élesztőt és cukrot, fogyókúrázók, vegánok és vegetáriánusok is fogyaszthatják. Desszertek, sütemények, reggelik ízesítéséhez, illetve kakaó, vagy forró csokoládé készítésére is kiválóan alkalmas.
További termékjellemzők: Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Alacsony cukortartalmú; Élelmi rostban gazdag; Fehérjeforrás; Nátriummentes/Sómentes.
Javasolt felhasználás: Egy adag 10-15g, de ízlés szerint is adagolhatjuk.
A zúzott kakaó babot rágcsáljuk el. Kiváló sütemények, desszertek, reggelik ízesítéséhez, kakaó-, forró csokoládé készítéséhez. Tökéletes íz harmónia érhető el mézzel, vaníliával, fahéjjal, gyümölccsel, pikáns paprikával fűszerezve.
Összetevők: 100% bio hántolt kakaóbab (theobroma cacao). Tárolás: Szobahőmérsékleten, fénytől-, nedvességtől védve.
Kakaóbab - A csokoládé alapanyaga
A kakaóbab a csokoládé alapanyaga, amely különleges ízével és aromájával varázsolja el az édesipart. Ezen kívül számos egészségügyi előnyökkel is bír. A kakaóbab a csokoládék és különféle desszertek alapja, így nem csoda, hogy népszerűsége folyamatosan növekszik.
A kakaóbab a Theobroma cacao fa termése, amely trópusi éghajlaton terem. A babok érett állapotban szüretelhetők, majd fermentálják és szárítják, ezáltal alakulnak ki karakteres ízeik. Az ízprofilja széles spektrumon mozog, a keserűtől az édesig, így sokféle felhasználásra alkalmas. A kakaóbab nemcsak csokoládé készítéséhez használható, hanem különféle italok és sütemények ízesítésére is.
A kakaóbab gazdag tápanyagokban, például antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Fogyasztása jótékony hatással lehet a szív- és érrendszerre, valamint a hangulatra is. A kakaóbab tehát nemcsak egy ízletes hozzávaló, hanem egy egészséges választás is.
Biomenü - Egészséges Alternatíva
A Biomenü termékek biológiai gazdálkodásból származnak, így garantáltan mentesek a káros adalékanyagoktól. Fedezd fel az ízek világát a természet kincseivel! A Biomenü választékában friss zöldségek, gyümölcsök és ízletes készételek találhatók, amelyek nemcsak egészségesek, hanem ízletesek is.
A Biomenü filozófiája az egészséges táplálkozásra épül, amely nemcsak a test, hanem a lélek jólétére is figyel. Minden egyes termékünket gondosan válogatjuk, figyelembe véve a fenntartható gazdálkodás elveit. Az alapanyagokat helyi termelőktől szerezzük be, ezzel támogatva a közösséget és csökkentve a környezeti lábnyomunkat.
A Biomenü kínálatában a frissesség és az íz dominál, így minden étkezés igazi élménnyé válik. Legyen szó reggeliről, ebédről vagy vacsoráról, a Biomenü termékekkel garantáltan egészséges és tápláló ételeket varázsolhatsz az asztalra.