AMIT MÉG AJÁNLUNK
Biomenü Bio Maitake gombapor 100g leírása
A bio maitake porunk halványbarna színű finom por, amely a maitake gomba termőtestéből, más néven grifola frondosa gomba terméséből áll.
A gombatest termőtesteit, amelyek szélessége elérheti a 100 cm-t is, leszedik, megszárítják, granulálják, majd finom porrá őrlik. A Japánban „A gombák királya” néven ismert gomba Ázsia erdeiben fák tövének és tuskók közelében, nagy csomókban nő, és az ázsiai hagyományos gyógyászatban évezredek óta használják.
Mint sok más gomba, a maitake is gazdag poliszacharidokban (a mi fajtánk 4%-os) és sok más ellenőrzött bioaktív vegyületben, amelyek valószínűleg számos egészségügyi előnyért felelősek, beleértve a flavonoidokat, vitaminokat és ásványi anyagokat.
Tápanyagok 100g porban:
Energia 1140 kJ/272 kcal
Zsír 2,8 g
– amelyben telített zsírsav 0,5 g
– amelyben egyszeresen telítetlen zsírsav 1,2 g
– amelyben többszörösen telítetlen zsírsav 1,0 g
Szénhidrát 28 g
– amelyben cukor 0,1 g
Rost 33 g
Összetevők:
100% bio maitake gomba (grifola frondosa, bokrosgomba).
A mi bio maitake porunk az egész gombából készül, az (EU) 2018/848 rendelet szerinti uniós biominősítéssel és a Soil Association által GB-ORG-05 kóddal a Nagy-Britanniai Biológiai Szabványok szerint tanúsított GB-ORG-05 kóddal.
Maitake-bokrosgomba - A természet ízletes ajándéka
A maitake-bokrosgomba egy ízletes és tápláló gombafajta, amelyet gyakran használnak főzéshez és gyógyászati célokra. Az egészséges táplálkozás kedvelőinek ideális választás.
A maitake-bokrosgomba, más néven "táncoló gomba", Japánban őshonos, és a természetben gyakran tölgyfák mellett található. Az íze gazdag és földes, szinte krémes állagú, ami tökéletesen illik különféle ételekhez, például levesekhez, pörköltekhez vagy salátákhoz. Ezen kívül tápanyagokban gazdag, tele van vitaminokkal, ásványi anyagokkal, és antioxidánsokkal, amelyek hozzájárulnak az egészségmegőrzéshez.
A maitake gombát nemcsak íze miatt érdemes beépíteni az étrendünkbe, hanem a benne található jótékony hatások miatt is. Kutatások szerint segíthet a vércukorszint szabályozásában, erősíti az immunrendszert, és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik. Az egészséges életmód részeként a maitake-bokrosgomba remek választás lehet.
Maitake-bokrosgomba por - Immunerősítő erőforrás
A Maitake-bokrosgomba por egy különlegesen tápanyagban gazdag gombafajta, mely számos jótékony hatást kínál. Fedezd fel a természet ezen ajándékát! A Maitake gomba immunerősítő tulajdonságai miatt népszerű, és a hagyományos gyógyászatban régóta használják.
A gomba por formájában könnyen beilleszthető az étrendbe. Kiválóan használható turmixokban, salátákban vagy főételekben. Az antioxidáns tartalmának köszönhetően segít a sejtek védelmében, míg a benne található vitaminok és ásványi anyagok hozzájárulnak a vitalitás fenntartásához. A rendszeres fogyasztás elősegíti a kiegyensúlyozott táplálkozást, és segíthet a stressz csökkentésében is.
A Maitake-bokrosgomba por tehát egy sokoldalú és egészséges alternatíva, amely minden étkezéshez könnyen illeszthető. Ne habozz kipróbálni, és tapasztald meg a jótékony hatásait a saját bőrödön!
Biomenü - Egészséges Alternatíva
A Biomenü termékek biológiai gazdálkodásból származnak, így garantáltan mentesek a káros adalékanyagoktól. Fedezd fel az ízek világát a természet kincseivel! A Biomenü választékában friss zöldségek, gyümölcsök és ízletes készételek találhatók, amelyek nemcsak egészségesek, hanem ízletesek is.
A Biomenü filozófiája az egészséges táplálkozásra épül, amely nemcsak a test, hanem a lélek jólétére is figyel. Minden egyes termékünket gondosan válogatjuk, figyelembe véve a fenntartható gazdálkodás elveit. Az alapanyagokat helyi termelőktől szerezzük be, ezzel támogatva a közösséget és csökkentve a környezeti lábnyomunkat.
A Biomenü kínálatában a frissesség és az íz dominál, így minden étkezés igazi élménnyé válik. Legyen szó reggeliről, ebédről vagy vacsoráról, a Biomenü termékekkel garantáltan egészséges és tápláló ételeket varázsolhatsz az asztalra.