All In vegán sajtkrém natúr 160g

All In vegán sajtkrém natúr 160g
 
921 Ft
 Egységár: 5,76 Ft
Rendelhető
Jelenleg nem kapható!

Ez a vegán alternatíva nemcsak ízletes, hanem egészséges is, hiszen kókusztejből készült, gazdag tápanyagokban. Ideális választás a reform élelmiszerek kedvelőinek

All In vegán sajtkrém natúr 160g leírása

Végre egy krém, mely segítségével a tejtermék allergiával küzdők számára is elérhetővé válik egy igazán krémes szendvicskrém fogyasztása. Remekül alkalmazható sütéshez (krémdesszertek alapjaként) és főzéshez (levesekbe, főzelékekbe) egyaránt.

Összetevők: kókusztej (kókuszkivonat, víz), sajtkultúra, rost (akácrost), sűrítőanyag (konjak liszt), só.

Átlagos tápérték 100g termékben:
Energia: 722kJ
Energia: 173kcal
Zsír: 19g
amelyből telített zsírsavak: 17g
Szénhidrát: 1.9g
amelyből cukrok: 1,5g
Fehérje: 0,9g
Só: 0.3g.

Sajtkrém - Az ízek harmóniája

A sajtkrém egy sokoldalú és ízletes kiegészítő, amely különleges ízélményt nyújt. Nagyszerűen illik különféle ételekhez, legyen szó reggeliről vagy uzsonnáról. A sajtkrém kiválóan harmonizál a különböző alapanyagokkal.

A sajtkrém készítése során a legjobb minőségű tejtermékek kerülnek felhasználásra, amelyek lágy és krémes állagot kölcsönöznek neki. Az ízesítések széles spektrumot ölelnek fel, a klasszikus fűszerektől kezdve a különleges, egyedi ízekig. Ez teszi a sajtkrémet igazán sokoldalú kiegészítővé.
Legyen szó szendvicsekről, salátákról vagy akár zöldségek mártogatásáról, a sajtkrém minden alkalomra tökéletes választás. Tápláló összetevői miatt nemcsak finom, de egészséges alternatívát jelent az ételeinkhez.

Sajtos élvezet

A sajt egy ízletes és tápláló tejtermék, amely számos formában és ízben elérhető. Kiválóan alkalmas snackként, salátákban vagy főételek kísérőjeként. A sajt a gasztronómia egyik sokoldalú alapanyaga.

A sajt készítése tejből történik, amelyet különböző eljárásokkal, például savanyítással és érleléssel állítanak elő. A sajt fajtái közé tartoznak a lágy, félkemény és kemény sajtok, mindegyik sajátos íz- és állagvilággal rendelkezik. A sajt gazdag fehérjében, kalciumban és vitaminokban, így tápláló kiegészítője lehet az étrendünknek.
A különböző országok sajtkultúrája egyedülálló, hiszen minden régió a saját hagyományai és alapanyagai szerint alakítja ki sajtjait. A sajt ízvilága széles spektrumot ölel fel, a krémes brie-től a fűszeres kék sajtokig, így mindenki megtalálhatja a kedvére való ízt.