All in padlizsános-paradicsomos szósz 250g

All in padlizsános-paradicsomos szósz 250g
 
1 205 Ft
 Egységár: 4,82 Ft
Rendelhető

Könnyen elkészíthető, laktóz- és gluténmentes szósz, amely tele van zöldségekkel. Tálald tésztával, rizzsel vagy akár önállóan, és élvezd az ízek varázsát!

All in padlizsános-paradicsomos szósz 250g leírása

Sok-sok zöldséggel, természetes növényi alapanyagokból készítjük, amit neked már csak melegíteni kell.

Fogyaszd bármilyen tetszőleges körettel (pl. tésztával, rizzsel, quinoával, burgonyával, stb.) vagy kóstold meg önmagában!

- glutén-és tejmentes

- cukormentes

- szójamentes

- természetes

Összetevők:

Paradicsompüré (63%), padlizsán (35%), extra szűz olívaolaj, fokhagyma, bazsalikom, sörélesztőpehely, Himalája só, feketebors, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav

Felhasználás: Melegítsd fel a szószt néhány perc alatt serpenyőben vagy mikróban. Fogyaszd tetszőleges körettel (pl. tésztával, rizzsel, quinoával, burgonyával, stb.).

Paradicsom szósz - a mediterrán ízek

A paradicsom szósz a mediterrán konyha egyik alapköve, amely gazdag ízével és színével varázsolja el az étkezéseket. Kiváló választás mindenki számára, aki szereti az ízletes, fűszeres ételeket. Élvezd a tavaszi-nyári ízeket az év bármely szakában! A paradicsom szósz elkészítése során a friss paradicsom és a különböző fűszerek harmonikus egyvelegét használják, amely ízletes és tápláló ételt eredményez.

Az elkészítés folyamata viszonylag egyszerű; a paradicsomot először megpucolják és felkockázzák, majd olívaolajon megpárolják, hogy kioldódjanak az ízek. Fokhagyma, hagyma és különböző fűszerek, mint például bazsalikom és oregánó hozzáadásával egy olyan szószt kapunk, amely tökéletesen illik tésztákhoz, pizzákhoz, vagy akár húsételekhez is. A szósz sűrűsége és ízvilága változtatható, attól függően, hogy milyen hozzávalókat használunk.
A paradicsom szósz nemcsak ízletes, hanem egészséges is, hiszen gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban. Készítsd el saját ízlésed szerint, és élvezd a mediterrán ízeket otthonodban!

Paradicsom - a frissesség íze

A paradicsom a nyári hónapok egyik legkedveltebb zöldsége, amely számos étel alapját képezi. Gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, így jótékony hatással van az egészségünkre. A paradicsom nemcsak ízletes, hanem tápláló is.

A paradicsom a Solanaceae család tagja, és a világ számos táján elterjedt. Színe a hagyományos piros mellett lehet sárga, zöld vagy akár lila is. Az íze édes és savanykás, ami tökéletesen illik salátákhoz, szószokhoz vagy akár pizzákhoz. Emellett a paradicsom tele van C-vitaminnal, K-vitaminnal és antioxidánsokkal, amelyek hozzájárulnak az immunrendszer erősítéséhez, valamint a szív- és érrendszeri betegségek megelőzéséhez.
A paradicsom termesztése viszonylag egyszerű, így akár otthon is megpróbálhatjuk. A napfényes helyen, jó vízelvezetésű talajban nevelt növények bőséges termést hoznak. Érdemes frissen fogyasztani, de tartósíthatjuk is őket különböző módon, például befőzés vagy szárítás révén.

Szósz - Klasszikus ízek harmóniája

A klasszikus szószok minden étkezés elengedhetetlen kísérői. Ezek a gazdag ízvilágú szószok nemcsak ízesítik, hanem fokozzák is az ételek élményét. Fedezd fel a hagyományos szószok varázsát!

A klasszikus szószok, mint például a paradicsom-, vagy a fehér szósz, minden konyha alapját képezik. Ezek a szószok nemcsak ízeket adnak az ételekhez, hanem textúrát is biztosítanak. Egy jól elkészített szósz képes megkoronázni a legjobb fogásokat, legyen szó tésztáról, húsról vagy zöldségről. Sokan a házi készítésű szószokért rajonganak, hiszen így igazi, friss ízeket varázsolhatnak az asztalra.
A szószok készítése során érdemes figyelembe venni az összetevők minőségét. A friss fűszerek és zöldségek, valamint a megfelelő fűszerezés kulcsfontosságú a tökéletes íz elérésében. Kísérletezz a különböző alapanyagokkal, és találj rá a számodra legmegfelelőbb kombinációra, hogy minden étkezés különleges élménnyé váljon.