Több mint 46 000 elégedett vásárló! 100%-osan megbízható webáruház! Köszönjük a bizalmat!
Kiszállítás országszerte
1-2 munkanap alatt
Pick Pack Pont
1-4 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten
1091 Bp, Kálvin tér 7. (Városkapu Ház)
06 (1) 700-1090
Hétköznap: 9.00-17.00

CaliVita Ginkgo XC tabletta 100db

Ginkgo biloba levélkivonatot nagy mennyiségben (90 mg) tartalmazó készítmény, mely támogatja a vérkeringés és az agyműködés egészségét.

100 db-os tabletta; CaliVita termék a keringési rendszer normál működéséhez.

CaliVita termékek »

7115 Ft/db

6759 Ft/db
Egységár: 67.59 Ft/db


*Szállítás 1 munkanap alatt (ha 15.30-ig leadja a rendelést)
Készleten

A kivonat erős antioxidáns tulajdonsággal rendelkezik, mellyel védi a sejteket a szabadgyököktől. A kivonat erős antioxidáns tulajdonsággal rendelkezik, mellyel védi a sejteket a szabadgyököktől. A Ginkgo biloba kétlaki, lombhullató fa, amely a páfrányfenyők (Ginkgophyta) törzsének egyetlen máig fennmaradt faja.

további információk...
Mások ezeket vették még:

CaliVita Liver Aid kapszula 100db

16345 Ft/db
15528 Ft/db

CaliVita Ginkgo XC tabletta 100db részletes leírása

Mintegy 200 millió évvel ezelőtt, a földtörténeti őskorban fejlődhetett ki, ezért élő kövületnek is szokták nevezni. A növényvilágban egyedülálló, nincsenek közeli rokonai. Természetes élőhelye Kína, de népszerűségének köszönhetően mára már szinte mindenütt elterjedt a világban. Az, hogy 150 millió éven keresztül szinte változatlanul fennmaradt, annak köszönhető, hogy a jégkorszak alatt és után ez a terület mérsékelt éghajlatú maradt. Később a kínai szerzetesek gondoskodásának köszönhetően maradt fenn, mivel egészségre gyakorolt kiváló hatásai miatt szent faként tisztelték. A Ginkgo biloba hatóanyagai két csoportra, flavonoidokra és terpénekre oszthatók. A flavonoid csoport jelentősebb hatóanyagai a kempferol és a kvercetin. A terpén csoportba tartozó hatóanyagok közül a ginkgolid és a bilobalid a legjelentősebbek. Ez a két hatóanyag csak a Ginkgo bilobában fordul elő. A ginkó flavonoidjai hozzájárulnak a keringési rendszer normál működéséhez, a megfelelő véráramláshoz, így a sejtek oxigénnel és tápanyagokkal történő ellátásához. Alkalmazása ezért különösen ajánlott idősebb korban (időskori agyműködés megfelelő szinten tartásának támogatása), fokozott leterheltség esetén, valamint olyan egyéneknél, akik gyakran tapasztalják a végtagok hűvösségét, nehéz felmelegedését. A fentieken túl a ginkó kiváló antioxidáns is, hatóanyagai védelmet nyújthatnak a szabad gyökök sejteket károsító hatásai ellen. Figyelem! A készítmény gyermekeknek nem ajánlott. A Ginkgo biloba alkalmazása terhesség és szoptatás alatt kerülendő! Cukorbetegség, valamint véralvadás problémák esetén a Ginkgo biloba alkalmazása előtt kérje ki orvosa véleményét! Adagolás: 1 tabletta naponta. Összetétel: 90 mg Ginkgo biloba kivonat.


Általános tudnivalók
A termékleírásban szereplő információkért felelőséget nem tudunk vállalni, mert az a forgalmazó vagy a gyártó által biztosított leírás alapján készítettük.
Ha étrendkiegészítőt vásárol tudnia kell, hogy az étrendkiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!