Több mint 46 000 elégedett vásárló! 100%-osan megbízható webáruház! Köszönjük a bizalmat!
Kiszállítás országszerte
1-2 munkanap alatt
Pick Pack Pont
1-4 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten
1091 Bp, Kálvin tér 7. (Városkapu Ház)
06 (1) 700-1090
Hétköznap: 9.00-17.00

Deep Blue Health Omega 3 kapszula 90db

A Deep Blue Health Omega 3 a tisztaságáról világszerte ismert Új-Zéland szennyeződésmentes Dél-Csendes óceáni mélytengeri halászatából származó hering és szardella kivonata.

90 db-os kapszula; Deep Blue Health termék az egészséges szív-, és érrendszerért.

Deep Blue Health termékek »

3990 Ft/db
Egységár: 44.33 Ft/db


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
Rendelhető

Az Omega 3 esszenciális zsírsavakat szervezetünk működéséhez igényli, de önmaga előállítani nem tudja. Ennek kiemelkedően magas EPA és DHA tartalma segíti egészségünk megőrzését. Alkalmazása: általános egészségmegőrző hatás a szív-érrendszer és keringés, a vérnyomás és megfelelő koleszterin szint terén; az ízületek mozgékonyságának, továbbá az agyműködés és a mentális egyensúly elősegítése. Termékinformációk: A DeepBlue Omega 3 a fenntarthatóság szempontjainak szem előtt tartásával folytatott mélytengeri halászatból származik. A préseléssel kinyert halolaj szagtalanítás és tisztítást követően kerül a lágy kapszulába.

további információk...

Deep Blue Health Omega 3 kapszula 90db részletes leírása

Hatóanyag összetétel: Egy kapszula 1000mg halolajat, ezen belül 180mg EPA, 120mg DHA és 1,15mg E vitamint tartalmaz. Mesterséges ízesítőt, színezéket vagy tartósítószert nem tartalmaz. Az esszenciális zsírsavak szükségesek testünk normál működéséhez, de azokat csak táplálékkal tudjuk bevinni.

Három csoportjuk az Omega-3, az Omega-6 és az Omega-9. Az Omega-3 zsírsavaknak számos hasznos tulajdonsága van, melyek segítik egészségünk megőrzését. A kismamákban segítik a magzat fejlődését, csökkentik a koraszülés előfordulását. A csecsemőkben szerepük van a megfelelő látásélesség és szellemi fejlődés kialakításában.

Mérséklik a vér koleszterinszintjét, így ezzel együtt csökken az érelmeszesedés és szívinfarktus kialakulásának kockázata is. Szerepük van a zsírok szállításában, a gyulladás gátló anyagok képzésében, és az immunrendszerre kifejtett jótékony hatásuk is ismert. Továbbá részt vesznek az idegrendszer és sejthártyák felépítésében. Az Omega3 leggazdagabb forrásai a tengeri halak és más tengeri állatok.

Figyelmeztetés: Terhesség, szoptatás, tartós gyógykezelés esetén az Omega3 szedéséről tájékoztassa orvosát.


Általános tudnivalók
A termékleírásban szereplő információkért felelőséget nem tudunk vállalni, mert az a forgalmazó vagy a gyártó által biztosított leírás alapján készítettük.
Ha étrendkiegészítőt vásárol tudnia kell, hogy az étrendkiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!