Ingyenes szállítás 16000 Ft felett! Több mint 35 000 elégedett vásárló! 100%-osan megbízható webáruház! Köszönjük a bizalmat!
Kiszállítás országszerte
1-2 munkanap alatt
Pick Pack Pont
1-4 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten
1091 Bp, Kálvin tér 7. (Városkapu Ház)
06 (1) 700-1090
Hétköznap: 9.00-17.00

Ocutein Sensitive nedvesítő szemcsepp 15ml

Az Ocutein Sensitive szemcsepp gyors enyhülés a fáradt szemnek, enyhíti a szem irritációját és az égő érzést.

15 ml-es szemcsepp; Da Vinci Academia termék mely enyhíti a szem irritációját.

Da Vinci Academia termékek »
Ocutein termékek »

1464 Ft/db
Egységár: 97.61 Ft/ml


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
Rendelhető

Kontaktlencsét viselők is használhatják. Az Ocutein Sensitive szemcsepp azonnali és tartós enyhülést hoz érzékeny szemének. Egyedülálló összetétele enyhíti a szemszárazság okozta irritáló érzést, enyhíti az irritáció okozta kipirosodást és védelmet nyújt a por és pollenek ellen. Segít az egész napos kontaktlencse viselése esetén is. Mikor használjuk az Ocutein Sensitive-et: Az Ocutein Sensitie szemcsepp alkalmas a száraz, fáradt szem védelmére. Kipirosodott szem esetén, irritáció enyhítésére, fáradtság okozta égő érzés esetén egyaránt ajánlott.

további információk...

Ocutein Sensitive nedvesítő szemcsepp 15ml - egyéb információk

Házhoz szállítás: Ocutein Sensitive nedvesítő szemcsepp 15ml termék rendelése

A termék kiszállítását 1-3 munkanapra vállaljuk, de általában a rendelést követő 2. munkanapra szállítjuk.
Ha eltérünk a 2 munkanapos határidőtől, akkor azt telefonon vagy e-mailben jelezzünk Önnek.
A szállítás díja 890 Ft. Ha a rendelés értéke eléri a 16.000 Ft-ot, akkor a szállítás ingyenes.

Pick Pack Pont:

A(z) Ocutein Sensitive nedvesítő szemcsepp 15ml terméket több mint 700 Pick Pack Ponton is átveheti.
Az átvétel várható időpontja 1-4 munkanap. Ha a Pick Pack Pontra megérkezik a csomag SMS-ben értesítést fog kapni.
Az Pick Pack Pontos átvétel díja 690 Ft. Ha a rendelés értéke eléri a 16.000 Ft-ot, akkor ingyenes.

Ocutein Sensitive nedvesítő szemcsepp 15ml részletes leírása

Alkalmazható járművezetés esetén, a szem poros és légkondicionált területeken okozott irritáció enyhítésére, kozmetikumok irritációja esetén, tévénézés, olvasás és számítógépen végzett munka esetén. A flakon adagolócsúcsa speciálisan kialakított annak érdekében, hogy optimális cseppméretet alkalmazzunk a becseppentéskor és ezáltal megakadályozzuk a homályos látás kialakulását. Általános információk: ez a készítmény nem használható, ha Ön túlérzékeny bármely összetevőjére. Bármely felmerülő probléma esetén vagy irritáció esetén hagyja abba a készítmény alkalmazását. Amennyiben becseppentést követően szeme fájdalmas, fertőzött vagy begyulladt lesz, azonnal keressen fel egy szemorvost. Ne használjon más szemcseppet, mert hatással lehetnek egymásra. Ne mossa a flakon cseppentő végét tisztítószerrel. Nem alkalmazható, ha a kupak zárórésze megsérült. Ne érintse meg a flakon cseppentő részét, és ne érintse a szem felszínéhez. A flakont a használat után azonnal zárja vissza. Ne használja tovább, mint az első flakon felnyitását követő 60 nap. Ne használja a lejárati idő után. Gyermekektől távol tartandó. Tárolja szobahőmérsékleten. Probléma esetén kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Használati utasítás: mielőtt a szemcseppet használná, ajánlott megmosni a kezeit, hajtsa hátra a fejét, és óvatosan 1 cseppet cseppentsen a szemébe, minden becseppentés után többször pislogjon, hogy egyenletesen oszoljon el a szemfelületen. A kontaktlencsét nem szükséges eltávolítani a használatkor. Nem szükséges több cseppet egyszerre cseppenteni, mert nem fogja növelni a hatást 3 naponta 3-4 alkalommal alkalmazza. Javallatok: Alkalmazza száraz, fáradt szem esetén a kontaktlencse viselők számára ajánlott. Ellenjavallatok/Mellékhatások: Ne használja kötőhártya-gyulladás, szaruhártya-, és egyéb szemkárosodás esetén. Nem alkalmazható olyan szisztémás betegségek esetén, amelyek hatással lehetnek a kontaktlencse viselésére. Nem alkalmas azok számára, akik olyan környezetben vannak, amely befolyásolja a kontaktlencse viselését. Adagolás: 1 cseppet cseppentsen a szembe, naponta 3-4 alkalommal alkalmazza. Összetevők: desztillált víz, bórsav, nátrium-klorid, polihexametilén-biguanid, hidroxi-propil-metil-cellulóz, borax, dinátrium-dihidrotén-etiléndiamin, nátrium-hialuronát. Figyelmeztetés: Tartsa elzárva a gyermekektől. Ne használja a csomagoláson található lejárati idő után. Ne használja tovább, mint a felbontástól számított 60 nap. Kontaktlencse használatkor kövesse orvosa utasításait és járjon rendszeres szemvizsgálatra. Az Ocutein Sensitive szemcsepp steril termék. Tárolás: száraz helyen, szobahőmérsékleten 15-25˚C között.


Általános tudnivalók
A termékleírásban szereplő információkért felelőséget nem tudunk vállalni, mert az a forgalmazó vagy a gyártó által biztosított leírás alapján készítettük.
Ha étrendkiegészítőt vásárol tudnia kell, hogy az étrendkiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!