Több mint 46 000 elégedett vásárló! 100%-osan megbízható webáruház! Köszönjük a bizalmat!
Kiszállítás országszerte
1-2 munkanap alatt
Pick Pack Pont
1-4 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten
1091 Bp, Kálvin tér 7. (Városkapu Ház)
06 (1) 700-1090
Hétköznap: 9.00-17.00

Herbioticum sarokpuhító teafaolajjal 250ml

Teafaolajos sarokpuhító készítmény.

250 ml-es sarokpuhító; Herbioticum termék a száraz, érdes sarokbőr kezeléséhez.

Herbioticum termékek »

1333 Ft/db

1266 Ft/db
Egységár: 5.07 Ft/ml


*Szállítás 1 munkanap alatt (ha 15.30-ig leadja a rendelést)
Készleten

A bőrt bizonyos pontokon rendszeresen, vagy állandóan nagy nyomás, dörzsölés éri, védekezésképpen felgyorsul a bőrsejtképződés, így az elhalt hámsejtekből kemény bőrréteg alakul ki. A bőrkeményedés leginkább azokon a bőrfelületeken jelentkezik, amelyek a legnagyobb igénybevételnek vannak kitéve. A Herbioticum sarokpuhító krém megakadályozza a száraz, érdes sarokbőr kialakulását, elpusztítja a gombákat. Puhává varázsolja a bőrt, felfrissíti és fertőtleníti a kérges területet.

további információk...

Herbioticum sarokpuhító teafaolajjal 250ml részletes leírása

Kényelmetlen cipő viselésekor, illetve a lábfej harántsüllyedése miatti többletterhelés okozta megvastagodás. Magas sarkú cipő folyamatos viselésekor magas sarkak megbontják a lábfej természetes súlyelosztását, így a lábujjak tövében található párnákon erősen megvastagodhat a bőr. Papucs, strandpapucs viselésekor előfordulhat, hogy a lábfej kellemetlen dörzsölésnek van kitéve, ami irritálja bőrt és égető érzést okoz. Edzőterembe járóknak, a súlyzós edzést végzőknek. A tenyéren keletkező kellemetlen bőrkeményedések kezelésére. A kezeken szintén a fokozott igénybevétel okoz bőrkeményedést: minden olyan tevékenység, amely során a tenyér, a láb vagy más bőrfelületek kemény, esetleg érdes felülettel találkoznak. Pl.: a kerti munkák, a bicikli kormánya, vagy evezés. Minden bőrtípusra alkalmazható.


Általános tudnivalók
A termékleírásban szereplő információkért felelőséget nem tudunk vállalni, mert az a forgalmazó vagy a gyártó által biztosított leírás alapján készítettük.
Ha étrendkiegészítőt vásárol tudnia kell, hogy az étrendkiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!