Ingyenes szállítás 16000 Ft felett! Több mint 35 000 elégedett vásárló! 100%-osan megbízható webáruház! Köszönjük a bizalmat!
Kiszállítás országszerte
1-2 munkanap alatt
Pick Pack Pont
1-4 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten
1091 Bp, Kálvin tér 7. (Városkapu Ház)
06 (1) 700-1090
Hétköznap: 9.00-17.00

CaliVita Organic Acai pack 1db

Az acai egy egzotikus gyümölcs az amazóniai esőerdőkből, amely kiemelkedően gazdag antioxidánsokban.

4x473 ml-es juice; Calivita termék az erős immunrendszerért.

CaliVita termékek »

39465 Ft/db

34729 Ft/db


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
Rendelhető
Ingyenes szállítással!

B1-, B2-, C- és E-vitamint, vasat, káliumot, foszfort és kalciumot, továbbá többféle aminosavat tartalmaz. Magas a rosttartalma, viszont alacsony a cukortartalma. Az őslakosok számos probléma kezelésénél használták a gyümölcsöt: bőrbetegségekre, lázcsillapításra, menstruációs fájdalmakra, emésztési problémákra. De használták cukorbetegség, szívbetegségek esetén is. A készítmény biominősítésű, ellenőrzött ökológiai gazdaságból származik.

további információk...

CaliVita Organic Acai pack 1db - egyéb információk

Házhoz szállítás: CaliVita Organic Acai pack 1db termék rendelése

A termék kiszállítását 1-3 munkanapra vállaljuk, de általában a rendelést követő 2. munkanapra szállítjuk.
Ha eltérünk a 2 munkanapos határidőtől, akkor azt telefonon vagy e-mailben jelezzünk Önnek.
A szállítás díja 890 Ft. Ha a rendelés értéke eléri a 16.000 Ft-ot, akkor a szállítás ingyenes.

Pick Pack Pont:

A(z) CaliVita Organic Acai pack 1db terméket több mint 700 Pick Pack Ponton is átveheti.
Az átvétel várható időpontja 1-4 munkanap. Ha a Pick Pack Pontra megérkezik a csomag SMS-ben értesítést fog kapni.
Az Pick Pack Pontos átvétel díja 690 Ft. Ha a rendelés értéke eléri a 16.000 Ft-ot, akkor ingyenes.

CaliVita Organic Acai pack 1db részletes leírása

8 ok, amiért a CaliVita termékeit érdemes választani: a CaliVita több mint 20 éve, kimagasló szakmai háttérrel kínálja a legmagasabb minőségi előírásoknak is megfelelő termékeket. Mindig törekszünk a legjobb forrásból származó természetes alapanyagok felhasználására. Fejlesztéseink során a jobb felszívódású, pl. szerves formákkal dolgozunk. 100%-os minőségi garanciát vállalunk termékeinkre. Termékeink szigorú, többszörös bevizsgálási folyamaton esnek át, a kiváló minőség folyamatos biztosítása érdekében. Étrend-kiegészítőink túlnyomó többsége az USA-ban, gyógyszergyári körülmények között készül. Előállításuk a GMP (helyes gyártási gyakorlat) szigorú minőségirányítási és minőségellenőrzési elveinek megfelelően történik, továbbá az FDA (Amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság) folyamatos ellenőrzése és rendszeres időközönkénti felülvizsgálata is biztosított. Szoros együttműködéssel dolgozunk a helyi engedélyező hatóságokkal is annak érdekében, hogy mindig a legkiválóbb termék kerüljön a fogyasztóinkhoz. Minden termék OÉTI regisztrációval rendelkezik. Összetétel: 30000 mg Bio Acai. Figyelem! Felbontás után hűtőben tárolandó! Az Acai hatását ez idáig terhes és szoptató anyákon nem vizsgálták! Vesebetegek a termék magas kálium tartalma miatt fogyasztás előtt kérjék ki orvosuk véleményét. Immunszupresszánst alkalmazó betegeknek fogyasztása nem ajánlott. Adagolás: 2 evőkanál naponta.


Általános tudnivalók
A termékleírásban szereplő információkért felelőséget nem tudunk vállalni, mert az a forgalmazó vagy a gyártó által biztosított leírás alapján készítettük.
Ha étrendkiegészítőt vásárol tudnia kell, hogy az étrendkiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!