Ingyenes szállítás 16000 Ft felett! Több mint 35 000 elégedett vásárló! 100%-osan megbízható webáruház! Köszönjük a bizalmat!
Kiszállítás országszerte
1-2 munkanap alatt
Pick Pack Pont
1-4 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten
1091 Bp, Kálvin tér 7. (Városkapu Ház)
06 (1) 700-1090
Hétköznap: 9.00-17.00

Olimpiq SXC -B 200% Specialized 100db

100%-al több őssejt! 1 komponens: B - őssejtszám növelő komponens.

100 db-os kapszula; Vita Crystal termék az őssejtszint tartós és folyamatos növelésére, a leépült, legyengült szervezet védekező- és regenerációs képességének javítására.

Vita Crystal termékek »
Olimpiq StemXCell termékek »

37000 Ft/db
Egységár: 370 Ft/db


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
Rendelhető
Ingyenes szállítással!

A készítmény alkalmazása javasolt, a keringő vérben kimutathatóan csökkenő őssejt szám, őssejtszint tartós és folyamatos növelésére, a leépült, legyengült szervezet védekező- és regenerációs képességének javítására, teljesítményének növelésére. A készítmény alkalmazása javasolt, az életkorral, az oxidatív stresszel, valamint a káros környezeti tényezők hatásával összefüggő, a szervezet csökkenő regenerációs kapacitása esetén, a keringő vérben kimutathatóan csökkenő őssejt szám, őssejtszint tartós és folyamatos növelésére, a leépült, legyengült szervezet védekező- és regenerációs képességének javítására, teljesítményének növelésére.

további információk...
Mások ezeket vették még:

CaliVita Organic Acai pack 1db

39465 Ft/db
34729 Ft/db

Olimpiq SXC -B 200% Specialized 100db - egyéb információk

Házhoz szállítás: Olimpiq SXC -B 200% Specialized 100db termék rendelése

A termék kiszállítását 1-3 munkanapra vállaljuk, de általában a rendelést követő 2. munkanapra szállítjuk.
Ha eltérünk a 2 munkanapos határidőtől, akkor azt telefonon vagy e-mailben jelezzünk Önnek.
A szállítás díja 890 Ft. Ha a rendelés értéke eléri a 16.000 Ft-ot, akkor a szállítás ingyenes.

Pick Pack Pont:

A(z) Olimpiq SXC -B 200% Specialized 100db terméket több mint 700 Pick Pack Ponton is átveheti.
Az átvétel várható időpontja 1-4 munkanap. Ha a Pick Pack Pontra megérkezik a csomag SMS-ben értesítést fog kapni.
Az Pick Pack Pontos átvétel díja 690 Ft. Ha a rendelés értéke eléri a 16.000 Ft-ot, akkor ingyenes.

Olimpiq SXC -B 200% Specialized 100db részletes leírása

Az őssejt korlátlan számú osztódásra, önmegújulásra képes, nem specializálódott sejt, amely a szimmetrikus osztódás révén önmagához hasonló sejteket képez, és emellett elkötelezett utódsejteket is létrehoz. Az őssejtek legfontosabb tulajdonsága, hogy bármilyen szöveti sejtté képesek átalakulni, akár általános regeneráló-sejteknek is hívhatnánk őket. Kétféle őssejtet különböztetünk meg, embrionális és felnőtt őssejtet. Az embrionális őssejtek a megtermékenyítést követő 14 napig tartó sejtosztódás során keletkező hólyagcsírából származtathatóak. A felnőtt őssejtek a szöveteinkben találhatóak, továbbá a csontvelőkben keletkeznek, raktározódnak. Ha egy szerv nem működik optimálisan vagy valamilyen módon sérülést szenved és sejtpótlásra van szüksége, akkor üzenetet küld a csontvelőbe, amely felismeri az információt és őssejteket küld a sérült területre. Ezt nevezzük a szervezet általános regenerációs mechanizmusának. Ez a folyamat a következőképp modellezhető: az őssejt kilép a csontvelőből. Bekerül a véráramba. Egy speciális hírvivő anyag segítségével eljut a szervekhez. Amikor a "célterületre"érkezik, kihasználja osztódási képességét és a másolatát továbbküldi, ő maga pedig beépül és a szerv sejtjeivé válik. Elmondható hogy az őssejtszám csökkenése pontos élettani mutatója a regenerálódás hiányának, az öregedésnek. A keringő őssejtszám fizikai aktivitása, egyes élelmiszerek elfogyasztásával is emelhető. Ennek egyszerű és kényelmes módja az Olimpiq SXC készítmény fogyasztása, amelyet a Pécsi Orvostudományi Egyetemen fejlesztettek ki és akár 200%-kal képes emelni a kutatások alapján, a perifériás vér őssejtszintjét. Hatásmechanizmusát tekintve, fogyasztás után a csontvelői őssejttermelő és raktározó szöveteket inspirálja arra, hogy több felnőtt multipotens őssejtet engedjen a vérkeringésbe. Ezáltal a többlet őssejtek képesek regenerálni az elhasználódott sejtjeinket. Fogyasztás után két órával már 175%-os növekedés mutatható ki vérmintából. Az Olimpiq SXC készítmény ezen változata egy komponensből áll: az Olimpiq SXC komponense a csontvelői sejttermelésre hat. Ez a komponens felelős azért, hogy az őssejtszám a vérkeringésben megemelkedjen. Felhasználási javaslat: 1-2 naponta 1 db B (őssejtszám növelő komponens) kapszula. Igény esetén napi 2x1 B kapszula fogyasztható. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!


Általános tudnivalók
A termékleírásban szereplő információkért felelőséget nem tudunk vállalni, mert az a forgalmazó vagy a gyártó által biztosított leírás alapján készítettük.
Ha étrendkiegészítőt vásárol tudnia kell, hogy az étrendkiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!