Több mint 46 000 elégedett vásárló! 100%-osan megbízható webáruház! Köszönjük a bizalmat!
Kiszállítás országszerte
1-2 munkanap alatt
Pick Pack Pont
1-4 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten
1091 Bp, Kálvin tér 7. (Városkapu Ház)
06 (1) 700-1090
Hétköznap: 9.00-17.00

Dr. Herz 100% Acerola C-vitamin rágótabletta 180db

A gyümölcsök közül az acerola tartalmazza a legtöbb C-vitamint, így jelenleg ez tűnik a legjobb C-vitamin forrásnak.

180 db-os rágótabletta; Dr Herz termék a C-vitamin pótlására.

Dr. Herz termékek »
Jelenleg nem kapható!

A 400 mg acerola koncentrátumot és 100 mg C-vitamint tartalmazó kapszulából napi 1-2 szem az ajánlott napi adag. Az acerola gyümölcs értékét az adja, hogy jelentős mennyiségben (4,5 %) tartalmaz C-vitamint, több mint 50-szerese a narancs C-vitamin tartalmának. Ezen kívül sok káliumot, magnéziumot és A-vitamint is tartalmaz.

további információk...

Dr. Herz 100% Acerola C-vitamin rágótabletta 180db részletes leírása

A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, így az egészség megőrzéséhez. Hatékony antioxidáns, mely többek között segíti a vas felszívódását a szervezetben és részt vesz az érrendszer épségének fenntartásában. Szükséges az idegrendszer normál működéséhez, szerepet játszik az íny, a bőr, a csontok és a porc egészségének megőrzésében.

Összetevők: szorbitol édesítőszer, acerola gyümölcspor (35%), laktóz töltőanyag, C-vitamin (acerolából kivont), csomósodást gátló magnézium szteraát, töltőanyag nátriumhidrogénkarbonát, narancsaroma. Hatóanyagok: Acerola por: 200 mg, C-vitamin: 50 mg.


Általános tudnivalók
A termékleírásban szereplő információkért felelőséget nem tudunk vállalni, mert az a forgalmazó vagy a gyártó által biztosított leírás alapján készítettük.
Ha étrendkiegészítőt vásárol tudnia kell, hogy az étrendkiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!