Ingyenes szállítás 16000 Ft felett! Több mint 35 000 elégedett vásárló! 100%-osan megbízható webáruház! Köszönjük a bizalmat!
Kiszállítás országszerte
1-2 munkanap alatt
Pick Pack Pont
1-4 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten
1091 Bp, Kálvin tér 7. (Városkapu Ház)
06 (1) 700-1090
Hétköznap: 9.00-17.00

A Dr. Steinberger fitness (méregtelenítő) program

Manapság már nemcsak a hölgyek, de a férfiak is egyre inkább érzik szükségét, hogy a nyár közeledtével megszabaduljanak a felgyűlt kilóktól, felfrissítsék magukat mind testben, mind lélekben. Ez a felfrissülés nagyon könnyen, már 5 nap alatt elérhető a Dr. Steinberger-féle egyszerű tisztító léböjt kúrával. A program után csökken a fáradékonyság, a rossz kedélyállapot, és sokkal fittebbnek érezzük magunkat. Egy ilyen 5 napos méregtelenítő kúra akár negyedévente-félévente ismételhető, hiszen ennyi idő alatt bőven felgyülemlik a szervezetben annyi káros anyag, amelytől érdemes gyorsan megszabadulni.

A Dr. Steinberger 5 napos méregtelenítő (fitness) csomag

Öt kellemes ízű gyümölcs-, illetve zöldség nyersen préselt levéből áll, amelyek nem tartalmaznak semmilyen káros anyagot, tartósítószereket vagy színezéket. A kiváló minőséget garantálja az ellenőrzött termesztés, az optimális időben való betakarítás és a kíméletes feldolgozás. A Dr. Steinberger léböjtkúra Magyarországon már 1996 óta ismert és kedvelt termékcsalád.A Dr. Steinberger léböjtkúra (fitness program) bevált már többek között Kamarás Ivánnak, Katus Attilának, Szinetár Dórának és Jakabos Zsuzsannának is.

A Dr. Steinberger méregtelenítő kúra

Jó megoldást jelenthet a családalapítás előtt álló hölgyek számára is, hogy fontos vitaminokkal töltsék fel szervezetüket; majd segíti a kismamákat, hogy természetes és ízletes formában adják meg szervezetüknek, amire a várandósság alatt, illetve után szükségük van.

Dr. Steinberger fogyókúra

A fogyni vágyók számára is jó megoldás, hiszen az 5 napos Dr. Steinberger fogyókúra alatt nem kell koplalniuk, csupán be kell tartaniuk a megfelelő sorrendet

1 nap - Bio Zöldbúzafűlé
2 nap - Bio Zöldséglé
3 nap - Bio Ananészlé
4 nap - Bio Céklalé
5 nap - Bio Sárgarépalé

, és néhány aprócska szabályt:

Reggeli: 1,5 dl Dr. Steinberger-lé + 2 szelet rozskenyér.
Tízórai: 1,5 dl Dr. Steinberger-lé + 1 szelet rozskenyér.
Ebéd: 1,5 dl Dr. Steinberger-lé + 2 szelet rozskenyér.
Uzsonna: 1,5 dl Dr. Steinberger-lé + 1 szelet rozskenyér.
Vacsora: 1,5 dl Dr. Steinberger-lé + 1 szelet rozskenyér.

…és ami még nagyon fontos: a Dr. Steinberger 5 napos méregtelenítő kúra alatt naponta 3 liter víz elfogyasztása javasolt!

A Dr. Steinberger 5 napos kúra elkezdése előtt

főleg betegség és várandósság esetén érdemes konzultálnia kezelőorvosával.

Termékek DR STEINBERGER 5 NAPOS FITNESS PROGRAM - MÉREGTELENÍTŐ KÚRA kategóriában

első«1»utolsó (7)