Ingyenes szállítás 16000 Ft felett! Több mint 35 000 elégedett vásárló! 100%-osan megbízható webáruház! Köszönjük a bizalmat!
Kiszállítás országszerte
1-2 munkanap alatt
Pick Pack Pont
1-4 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten
1091 Bp, Kálvin tér 7. (Városkapu Ház)
06 (1) 700-1090
Hétköznap: 9.00-17.00

Ergeron kapszula 30db

Optimális májműködést elősegítő, a máj regenerálódását támogató, étrend-kiegészítő kapszula.

30 db-os kapszula; Vitalitae termék az egészséges májfunkciókért.

Vitalitae termékek »

6600 Ft/db
Egységár: 220 Ft/db


*Szállítás 1 munkanap alatt (ha 15.30-ig leadja a rendelést)
Készleten

Az elmúlt években Dr. Bertha András kutatómunkája során egy olyan készítmény kifejlesztésén dogozott, ami elsősorban a máj működését és annak funkcióit támogatja. Olyan természetes hatóanyagokat keresett, amelyek a szakirodalomban regeneráló, illetve májfunkciókat javító hatóanyagként szerepelnek. Munkája során talált egy – az utóbbi időben feledésbe merült, de – az irodalomban már száz éve leírt molekulát, ami képes erre, az U-vitamint. Ez a vitamin a nehezen kiürülő metabolitokhoz hozzákapcsolódva segíti azok kiürítését a májon keresztül. Ezen kívül olyan más természetes aminosavakat tett bele még az Ergeron® kapszulába, amelyek még inkább ezt a funkciót igyekeznek közvetlenül vagy közvetve támogatni.

további információk...

Ergeron kapszula 30db - egyéb információk

Házhoz szállítás: Ergeron kapszula 30db termék rendelése

A termék kiszállítását 1-3 munkanapra vállaljuk, de általában a rendelést követő 2. munkanapra szállítjuk.
Ha eltérünk a 2 munkanapos határidőtől, akkor azt telefonon vagy e-mailben jelezzünk Önnek.
A szállítás díja 890 Ft. Ha a rendelés értéke eléri a 16.000 Ft-ot, akkor a szállítás ingyenes.

Pick Pack Pont:

A(z) Ergeron kapszula 30db terméket több mint 700 Pick Pack Ponton is átveheti.
Az átvétel várható időpontja 1-4 munkanap. Ha a Pick Pack Pontra megérkezik a csomag SMS-ben értesítést fog kapni.
Az Pick Pack Pontos átvétel díja 690 Ft. Ha a rendelés értéke eléri a 16.000 Ft-ot, akkor ingyenes.

Ergeron kapszula 30db részletes leírása

Röviden az Ergeron kapszula fontosabb hatóanyagairól: U-vitamin: kiváló gyökfogó, vagyis antioxidáns, ez a tevékenysége a sejtmembránon legaktívabb, így gátolhatja a gyökök sejtbe való bejutását. A nehezen kiürülő metabolitokhoz hozzákapcsolódva segíti azok kiürítését a májon keresztül. Elősegíti a zsíroldékony vitaminok, szelén és a béta-karotin felszívódását. L-cisztein: antioxidáns és képes a sejthártyát regenerálni, így csökkent a hipoxiát és az ödémát. Hozzájárul közvetetten ahhoz, hogy a méreganyagok ne halmozódjanak fel a májban. Segít semlegesíteni a zsírok és az alkohol emésztése során keletkező melléktermékeket és védelmet nyújt a nehézfémek és sok más anyag káros hatásaitól. L-glutaminsav: javítja az agyműködést és csökkenti a cukoréhséget. L-aszparaginsav: a sejtek optimális működését segíti. Elősegíti és meggyorsítja a szervezet szellemi és fizikai kifáradását követő regenerálódást. Ornitin: segíti az immunrendszer működését. Eltávolítja szervezetünkből az ammóniát, ennél fogva a regenerálódást segíti elő. Növeli a toxinokkal szembeni védekező képességet. Elősegíti a sebek gyógyulását. Metionin: erős antioxidáns, segíti az izmok építését, megelőzi azok lebomlását, a bőr rugalmasságának és egészségének megőrzését. Erősíti, védi a hajat és a körmöket. A Vitalitae termékcsalád Ergeron nevű készítményében a máj regenerálását segítő fenti természetes anyagok mindegyike megtalálható, és az eddigi preklinikai kísérletek eredményei is azt bizonyítják, hogy májunk egészségének megőrzéséhez ez a készítmény hatékony támogatást nyújthat. Fontos kiemelni azt is, hogy nincs benne mesterséges színezék vagy ízesítő, nem okoz allergiát, terhesek is szedhetik, és már napi egy Ergeron kapszula is eredményesen hozzájárulhat egészségünk megőrzéséhez.


Általános tudnivalók
A termékleírásban szereplő információkért felelőséget nem tudunk vállalni, mert az a forgalmazó vagy a gyártó által biztosított leírás alapján készítettük.
Ha étrendkiegészítőt vásárol tudnia kell, hogy az étrendkiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!