Több mint 46 000 elégedett vásárló! 100%-osan megbízható webáruház! Köszönjük a bizalmat!
Kiszállítás országszerte
1-2 munkanap alatt
Pick Pack Pont
1-4 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten
1091 Bp, Kálvin tér 7. (Városkapu Ház)
06 (1) 700-1090
Hétköznap: 9.00-17.00

Poxclin hűsítő hab 100ml

A bárányhimlő okozója egy nagyon gyakori és különösen fertőző vírus.

100 ml-es hab; Poxclin termék bárányhimlő kezeléséhez.

Poxclin termékek »

3848 Ft/db
Egységár: 38.48 Ft/ml


*Szállítás 1 munkanap alatt (ha 15.30-ig leadja a rendelést)
Készleten

Előfordulása főként az 5 és 9 év közötti gyermekek körében gyakori. A betegség enyhe lázzal kezdődik, fő ismertetőjegyei pedig a testszerte megjelenő viszkető, hólyagos kiütések. Bár a tünetek pár nap alatt elmúlnak, egyetlen fertőzés élethosszig tartó védettséget alakít ki a szervezetben. A hólyagocskák elvakarása hegeket okozhat, amelyek egy életen át megmaradnak. A baktériumok által okozott fertőzések tipikus szövődményei az elvakart, nyílt sebek.

további információk...

Poxclin hűsítő hab 100ml részletes leírása

A bárányhimlő lefolyása általában komplikációk nélküli, a tünetekre és azok kezelésére azonban nagy figyelmet kell fordítani, és bármelyik tünet megjelenése esetén ajánlatos szakorvos tanácsát kérni. A bárányhimlő (varicella zoster) egy igen ragályos vírus, amely a herpeszvírus távoli “rokona". A gyermekek általában 5 és 9 éves koruk között fertőződhetnek meg vele, de mindenképpen 15 éves koruk előtt. A betegség első tünete az enyhe láz (lehet akár 39 fokos is), ezért könnyen összetéveszthető az egyszerű megfázással. 1-2 nap múlva aztán apró hólyagocskák jelennek meg a törzsön és a fejbőrön, amelyek a test nagy részén elterjednek. A sebek egy idő után maguktól is kifakadnak, majd varosodnak és leválnak. Előfordul, hogy a különböző szakaszban lévő sebek egyszerre vannak jelen a fertőzött egyén testén. A fertőzés 5-10 nap alatt lezajlik, a hordozó egyén azonban már körülbelül 5 nappal a kiütések megjelenése előtt és után is fertőz. A PoxClin fő hatóanyaga az egyedülálló bioaktív baktériumblokkoló rendszer, amely hatékony segítség a tünetek csökkentésében. A bárányhimlő velejárói a viszkető kiütések, amelyek könnyen felülfertőződhetnek az elvakarás következményeképp. A PoxClin hűsítő hab csökkenti a viszketést, így csökkenti az elfertőződés, valamint a hegek kialakulásának veszélyét is, továbbá felgyorsíthatja a betegség lefolyását. A bárányhimlős gyermekeknek: PoxClin! Enyhíti a tüneteket, azonnal csökkenti a viszketést. Meggátolja a káros mikrobák által okozott felülfertőzések kialakulását, helyreállítja a bőr állapotát, megelőzi a hegek kialakulását. Segíti a természetes gyógyulást. Védi a bőrt, hűsít, sérült, elvakarásos bőrön is alkalmazható. Kizárólag természetes összetevőket tartalmaz.


Általános tudnivalók
A termékleírásban szereplő információkért felelőséget nem tudunk vállalni, mert az a forgalmazó vagy a gyártó által biztosított leírás alapján készítettük.
Ha étrendkiegészítőt vásárol tudnia kell, hogy az étrendkiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!