Ingyenes szállítás 16000 Ft felett! Több mint 35 000 elégedett vásárló! 100%-osan megbízható webáruház! Köszönjük a bizalmat!
Kiszállítás országszerte
1-2 munkanap alatt
Pick Pack Pont
1-4 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten
1091 Bp, Kálvin tér 7. (Városkapu Ház)
06 (1) 700-1090
Hétköznap: 9.00-17.00

3M Nexcare Protector spray 28ml

Egészítse ki házipatikáját és elsősegély csomagját ezzel az egyedülálló folyékony kötszerrel!

28 ml-es sebkezelő; 3M termék sebek ellátásához.

3M termékek »
3M Nexcare termékek »

3121 Ft/db
Egységár: 111.47 Ft/ml


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
Rendelhető

Az általános sebtapaszok bár jó védelmet adnak, méretük miatt, korlátozottan tudják befedni a sérült bőrfelületet. E termék azonban azonnali védelmet ad nagy felületű sérülések, elsősorban karcolások, horzsolások és kisebb vágások esetén. Különösen alkalmassá teszi gyermekek kezelésére, mert alkoholmentes összetétele miatt nem csíp, mégis 72 órás védelmet biztosít. A permet egy rugalmas, légáteresztő, hipoallergén és vízálló filmréteget képez, ami védi a sebet a kosztól, víztől és fertőzésektől. Láthatatlan, így segíti a seb gyógyulásának nyomon követését. Minden testrészen alkalmazható, és különösen alkalmas szélesebb, nehezen kötözhető sebek ellátására. Eltávolítására nincs szükség, idővel magától lekopik.

további információk...

3M Nexcare Protector spray 28ml - egyéb információk

Házhoz szállítás: 3M Nexcare Protector spray 28ml termék rendelése

A termék kiszállítását 1-3 munkanapra vállaljuk, de általában a rendelést követő 2. munkanapra szállítjuk.
Ha eltérünk a 2 munkanapos határidőtől, akkor azt telefonon vagy e-mailben jelezzünk Önnek.
A szállítás díja 890 Ft. Ha a rendelés értéke eléri a 16.000 Ft-ot, akkor a szállítás ingyenes.

Pick Pack Pont:

A(z) 3M Nexcare Protector spray 28ml terméket több mint 700 Pick Pack Ponton is átveheti.
Az átvétel várható időpontja 1-4 munkanap. Ha a Pick Pack Pontra megérkezik a csomag SMS-ben értesítést fog kapni.
Az Pick Pack Pontos átvétel díja 690 Ft. Ha a rendelés értéke eléri a 16.000 Ft-ot, akkor ingyenes.

3M Nexcare Protector spray 28ml részletes leírása

Alkalmazás előtt a sebet tisztítsa meg és hagyja a bőrt megszáradni. A szórófejet tartsa 10-15 cm távolságra a bőrtől, majd permetezzen a teljes területet lefedő egyenletes filmréteget a sérülésre. Az esetleg kimaradt területre ismét alkalmazza a permetet az előző réteg megszáradása után (30 másodperc). Hajlatok és más érintkező bőrfelületek esetén használat előtt győződjön meg azok elválásáról. Száradásig tartsa a bőrfelületeket szabadon. Használat után zárja vissza a terméket a műanyag kupak segítségével. Csak külsőleg alkalmazható! Fertőzött sérülésen ne alkalmazza! Bőrpír, duzzanat és viszketés esetén azonnal függessze fel használatát! Ha az irritáció jelei a használat felfüggesztését követően sem múlnak, azonnal forduljon orvoshoz! Más védőeszközzel, krémmel való együttes használat nagyban csökkentheti a spray hatékonyságát. A spray szobai hőmérsékleten történő használatra van tervezve. Gyújtóforrástól távol tartandó - használat közben tilos a dohányzás. Gondoskodjon a helyiség megfelelő szellőzéséről!


Általános tudnivalók
A termékleírásban szereplő információkért felelőséget nem tudunk vállalni, mert az a forgalmazó vagy a gyártó által biztosított leírás alapján készítettük.
Ha étrendkiegészítőt vásárol tudnia kell, hogy az étrendkiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!