Több mint 46 000 elégedett vásárló! 100%-osan megbízható webáruház! Köszönjük a bizalmat!
Kiszállítás országszerte
1-2 munkanap alatt
Pick Pack Pont
1-4 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten
1091 Bp, Kálvin tér 7. (Városkapu Ház)
06 (1) 700-1090
Hétköznap: 9.00-17.00

3M Nexcare Protector spray 28ml

Egészítse ki házipatikáját és elsősegély csomagját ezzel az egyedülálló folyékony kötszerrel!

28 ml-es sebkezelő; 3M termék sebek ellátásához.

3M termékek »
3M Nexcare termékek »

3879 Ft/db

3685 Ft/db
Egységár: 131.59 Ft/ml


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
Rendelhető

Az általános sebtapaszok bár jó védelmet adnak, méretük miatt, korlátozottan tudják befedni a sérült bőrfelületet. E termék azonban azonnali védelmet ad nagy felületű sérülések, elsősorban karcolások, horzsolások és kisebb vágások esetén. Különösen alkalmassá teszi gyermekek kezelésére, mert alkoholmentes összetétele miatt nem csíp, mégis 72 órás védelmet biztosít. A permet egy rugalmas, légáteresztő, hipoallergén és vízálló filmréteget képez, ami védi a sebet a kosztól, víztől és fertőzésektől. Láthatatlan, így segíti a seb gyógyulásának nyomon követését. Minden testrészen alkalmazható, és különösen alkalmas szélesebb, nehezen kötözhető sebek ellátására. Eltávolítására nincs szükség, idővel magától lekopik.

további információk...
Mások ezeket vették még:

3M Nexcare Protector spray 28ml részletes leírása

Alkalmazás előtt a sebet tisztítsa meg és hagyja a bőrt megszáradni. A szórófejet tartsa 10-15 cm távolságra a bőrtől, majd permetezzen a teljes területet lefedő egyenletes filmréteget a sérülésre. Az esetleg kimaradt területre ismét alkalmazza a permetet az előző réteg megszáradása után (30 másodperc). Hajlatok és más érintkező bőrfelületek esetén használat előtt győződjön meg azok elválásáról. Száradásig tartsa a bőrfelületeket szabadon. Használat után zárja vissza a terméket a műanyag kupak segítségével. Csak külsőleg alkalmazható! Fertőzött sérülésen ne alkalmazza! Bőrpír, duzzanat és viszketés esetén azonnal függessze fel használatát! Ha az irritáció jelei a használat felfüggesztését követően sem múlnak, azonnal forduljon orvoshoz! Más védőeszközzel, krémmel való együttes használat nagyban csökkentheti a spray hatékonyságát. A spray szobai hőmérsékleten történő használatra van tervezve. Gyújtóforrástól távol tartandó - használat közben tilos a dohányzás. Gondoskodjon a helyiség megfelelő szellőzéséről!


Általános tudnivalók
A termékleírásban szereplő információkért felelőséget nem tudunk vállalni, mert az a forgalmazó vagy a gyártó által biztosított leírás alapján készítettük.
Ha étrendkiegészítőt vásárol tudnia kell, hogy az étrendkiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!