Ingyenes szállítás 16000 Ft felett! Több mint 35 000 elégedett vásárló! 100%-osan megbízható webáruház! Köszönjük a bizalmat!
Kiszállítás országszerte
1-2 munkanap alatt
Pick Pack Pont
1-4 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten
1091 Bp, Kálvin tér 7. (Városkapu Ház)
06 (1) 700-1090
Hétköznap: 9.00-17.00

Actisorb Plus 25 sebfedő 19x10, 5cm 10db

Az Actisorb Plus 25 ezüsttel impregnált (cm?), tiszta aktív szénből álló, aktív szenes szövet kötszer.

10 db-os sebfedő; Johnson & Johnson Medical termék sebkezeléshez.

Johnson and Johnson termékek »

16633 Ft/db
Egységár: 1663.29 Ft/db


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
Rendelhető

A kötszer a hatékony sebgyógyuláshoz kedvező körülményeket biztosít azáltal, hogy megköti azokat a mikroorganizmusokat, melyek fertőzik a sebet. Az ezüst elpusztítja a mikroorganizmusokat a kötszeren belül, ezáltal csökkenti a sebben lévő baktériumok számát és megakadályozza a fertőzést. Az Actisorb Plus 25 nagyon jól tolerálható és fizikális sebtisztító hatása miatt nincs mellékhatása. Rezisztancia kialakulásától sem kell tartani, ami antibiotikum alkalmazás mellett előfordulhat.

további információk...

Actisorb Plus 25 sebfedő 19x10, 5cm 10db - egyéb információk

Házhoz szállítás: Actisorb Plus 25 sebfedő 19x10, 5cm 10db termék rendelése

A termék kiszállítását 1-3 munkanapra vállaljuk, de általában a rendelést követő 2. munkanapra szállítjuk.
Ha eltérünk a 2 munkanapos határidőtől, akkor azt telefonon vagy e-mailben jelezzünk Önnek.
A szállítás díja 890 Ft. Ha a rendelés értéke eléri a 16.000 Ft-ot, akkor a szállítás ingyenes.

Pick Pack Pont:

A(z) Actisorb Plus 25 sebfedő 19x10, 5cm 10db terméket több mint 700 Pick Pack Ponton is átveheti.
Az átvétel várható időpontja 1-4 munkanap. Ha a Pick Pack Pontra megérkezik a csomag SMS-ben értesítést fog kapni.
Az Pick Pack Pontos átvétel díja 690 Ft. Ha a rendelés értéke eléri a 16.000 Ft-ot, akkor ingyenes.

Actisorb Plus 25 sebfedő 19x10, 5cm 10db részletes leírása

Az Actisorb Plus 25 megköti a szagokat, így növeli mind a beteg, mind az ápolást végzők kényelemérzetét. Indikációk: az Actisorb Plus 25 kötszer az első terápiás lépésként alkalmazható a krónikus sebek kezelésében. Ajánlott fekélyes sebekre, traumás sérülésekre, kifekélyesedő karcinómákra, sebészi beavatkozást követően kialakult sebekre akkor, ha fennáll a bakteriális fertőzés vagy a szagképződés veszélye. Használat előtt a száraz, nekrotikus szövetet távolítsa el sebészeti, enzimatikus vagy autolitikus débridement útján. Felhelyezés: amenniyben szükséges, a használat előtt az Actisorb Plus 25 kötszert benedvesítheti steril sóoldattal vagy steril vízzel. A kötszer adszorpciós (szag- és baktérium megkötő) tulajdonságát akkor lehet teljes mértékben kihasználni, ha az Actisorb Plus 25 közvetlenül érintkezik a sebbel. Az Actisorb Plus 25 bármely felületével a sebre tehető. Az Actisorb Plus 25 kötszer mélyebb sebekbe is könnyen behelyezhető. A külső nylon borítás segítségével nincs tapadás és trauma okozása nélkül eltávolítható a kötszer. Ha szükséges (pl. száraz vagy kevésbé váladékozó sebek esetén) az Actisorb Plus 25 egy sebbe nem tapadó sebfedőre helyezve használható. Ebben az eseten fontos azt biztosítani, hogy az Actisorb Plus 25 hatásmechanizmusát nem akadályozza a sebfedő túlzott kenőcstartalma. Az exudátum mennyiségétől függően, szükség lehet az Actisorb Plus 25 felett egy másodlagos nedvszívó fedőkötés alkalmazására. A kötszer rögzítése az orvosi előírásoknak megfelelően történjen. A kötszer cseréje során a sterilitásra ügyelni kell. A kötszer cseréje: az Actisorb Plus 25 kötszer 7 napig maradhat in situ, az exudátum mennyiségétől függően, de a másodlagos, nedvszívó fedőkötést átázás esetén cserélni kell. Eleinte szükség lehet az Actisorb Plus 25 kötszer napi cseréjére, hogy az optimális hatását kifejthesse. Fontos: Az Actisorb Plus 25 kötszert nem vágható, mert az aktív szén részecskék a sebbe kerülve elszíneződést okoznak.


Általános tudnivalók
A termékleírásban szereplő információkért felelőséget nem tudunk vállalni, mert az a forgalmazó vagy a gyártó által biztosított leírás alapján készítettük.
Ha étrendkiegészítőt vásárol tudnia kell, hogy az étrendkiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!