AMIT MÉG AJÁNLUNK
Paleolét linzer tészta alappor 100g leírása
Átlagos tápérték 100 g termékben: Energia: 1124 kJ/269 Kcal, zsír: 8 g -amelyből telített zsírsavak: 6,6 g, szénhidrát: 54,3 g -amelyből cukrok: 3,7 g - amelyből poliolok: 20 g, keményítő: 30,6 g, élelmi rost: 20,6 g, fehérje: 4,7 g, só: 0,06 g.
Összetevők: tápióka keményítő, édesítőszer: eritrit, kókuszreszelék, kókusz liszt, lenmag liszt, útifű maghéj liszt, konjak liszt, paleolét sütőpor (savanyúságot szabályozó anyag: borkősav, térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, tápióka keményítő.
Hiperszurpergyors desszert! 30 perc elteltével tálalhatod? 5 perc alatt összekevered, 10 perc alatt kinyújtod, kiszúrod (közben már melegszik a sütő) 6 perc alatt megsütöd, 5 perc alatt megtöltöd, 5 perc alatt elpakolsz magad után a konyhában. A kókusz és a citrom harmóniája lenyűgöző. Ha savanykás szilvalekvárral töltitek, szerintem úgy még kellemesebb az ízkavalkád. Elkészítés: 1 db M-es (55 g) tojást keverj el a lisztkeverékkel, reszelj hozzá fél citrom héját. Alaposan dolgozd össze, gyúrj belőle gombócot. Lágy tésztát fogsz kapni, így két sütőpapírlap vagy folpack lapok között nyújtsd kb. 0,5 cm vastagra, majd szúrd ki és helyezd sütőpapírral bélelt sütőlapra. 175 fokos, légkeveréses sütőben süsd készre 8-10 perc alatt. Töltsd meg cukormentes lekvárral és tálalhatod is.
Linzerpor - A tökéletes alap a sütikhez
A linzerpor egy különleges sütőpor, amely ideális alapanyaga különféle süteményeknek. Könnyű és gyors használatával kiváló linzerkarikák és egyéb finomságok készíthetők. Fedezd fel a sütés örömét!
A linzerpor alapvetően finomra őrölt lisztből, cukorból és zsiradékból áll, amelyet kifejezetten a linzertészták készítésére fejlesztettek ki. Használata rendkívül egyszerű, elegendő csak hozzáadni a kívánt tojásokat és egyéb ízesítőket, majd alaposan összegyúrni. Az így kapott tészta könnyen formázható, és a sütés során gyönyörűen megemelkedik. A linzerpor nemcsak gyorsítja a munkafolyamatokat, hanem garantálja a tészta tökéletes állagát is.
Ezenkívül a linzerpor sokféle variációra ad lehetőséget, hiszen különböző töltelékekkel és ízesítésekkel gazdagítható, így mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Akár klasszikus lekvárral, akár csokoládéval vagy gyümölcsös töltelékkel készül, a végeredmény mindig ízletes és látványos.
Paleolét - Az egészséges táplálkozás alapja
A paleolét a modern táplálkozás alternatíváját jelenti, amely a régi idők étkezési szokásaira épít. A paleo diéta lényege, hogy a természetes, feldolgozatlan ételekre fókuszál. Fedezze fel a paleolét előnyeit!
A paleolét filozófiája szerint az emberi szervezet a paleolitikus korban kialakult táplálkozási szokásokhoz alkalmazkodott. Ezért a diéta hangsúlyozza a húsok, halak, zöldségek, gyümölcsök, magvak és diófélék fogyasztását, miközben kerülni kell a feldolgozott élelmiszereket, gabonákat, tejtermékeket és cukrot. Az elképzelés szerint ezek az ételek táplálóbbak és egészségesebbek, mint a modern étrend elemei.
A paleo diéta nem csupán a fogyásban segíthet, hanem a fittség és az energiaszint növelésében is. A paleolét követésével a test elkerülheti a gyulladásokat, javulhat az emésztés, és csökkenhet a krónikus betegségek kialakulásának kockázata. Az életmódváltás nemcsak a fizikai állapotra, hanem a mentális egészségre is pozitív hatással van.