Több mint 46 000 elégedett vásárló! 100%-osan megbízható webáruház! Köszönjük a bizalmat!
Kiszállítás országszerte
1-2 munkanap alatt
Pick Pack Pont
1-4 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten
1091 Bp, Kálvin tér 7. (Városkapu Ház)
06 (1) 700-1090
Hétköznap: 9.00-17.00

Bode Cutasept F színtelen bőrfertőtlenítő spray 250ml

Injekciók, punkciók, vérvétel előtt, műtéti bőrterület fertőtlenítésére, sebfertőtlenítésre valamint higiénés kézfertőtlenítésre és sebészeti bemosakodásra alkalmazható.

250 ml Cutasept termék; színtelen alkoholos bőrfertőtlenítő szer.

Bode Chemie termékek »
Cutasept termékek »
Jelenleg nem kapható!

Gyors hatás, széles antimikrobiális spektrum, Gazdaságos használat, Kiváló bőrkímélő tulajdonság,

további információk...
Mások ezeket vették még:

Big Star galagonya hasáb 200g

770 Ft/db
732 Ft/db

Bode Cutasept F színtelen bőrfertőtlenítő spray 250ml részletes leírása

Hatóanyag: 63.0 g 2-propanol, 0.025 g benzalkonium-klorid. Hatásspektrum: Baktericid, fungicid, tuberkulocid, burokkal rendelkező vírusokkal szemben virucid (beleértve HBV, HIV, HCV) Hatásos 1. típusú Herpes simplex és Rota vírussal szemben is. Engedély: OTH: 4386-2/2006. Adagolás: Bőrfertőtlenítés: Injekciók, vérvétel előtt a Cutaseptbe mártott steril tupferrel kezeljük a bőrfelületet, vagy szórófejes adagolóból juttassuk a készítményt közvetlenül a kezelendő bőrfelületre. Behatási idő: 15 másodperc. Intraartikuláris injekciók, kanülálás és punkciók arthroscopia előtt a Cutasept oldatba mártott steril tupferrel kezeljük a bőrfelületet, vagy szórófejes adagolóból juttassuk a készítményt közvetlenül a kezelendő bőrfelületre. Behatási idő: 2,5 perc. Műtét előtti bőrfertőtlenítés és műtét utáni sebkezelés esetén, a bőrfelületet Cutasepttel átitatott steril tupferrel alaposan átmossuk úgy, hogy kezeletlen bőrfelületen, un. "ablak” ne maradjon. A műveletet, egymást követően 2-3-szor megismételjük. Behatási idő: 5 perc


Általános tudnivalók
A termékleírásban szereplő információkért felelőséget nem tudunk vállalni, mert az a forgalmazó vagy a gyártó által biztosított leírás alapján készítettük.
Ha étrendkiegészítőt vásárol tudnia kell, hogy az étrendkiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!