Több mint 46 000 elégedett vásárló! 100%-osan megbízható webáruház! Köszönjük a bizalmat!
Kiszállítás országszerte
1-2 munkanap alatt
Pick Pack Pont
1-4 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten
1091 Bp, Kálvin tér 7. (Városkapu Ház)
06 (1) 700-1090
Hétköznap: 9.00-17.00

Betadine fertőtlenítő oldat 30ml

A Betadine oldat széles antimikrobiális spektrummal rendelkező fertőtlenítőszer készítmény.

30 ml-es oldat; Egis termék mely a bőr- és nyálkahártya fertőtlenítésre alkalmas.

Egis termékek »
Betadine termékek »

1521 Ft/db

1445 Ft/db
Egységár: 48.16 Ft/ml


*Várható szállítás 2 munkanap alatt
Rendelhető

A készítmény 10 mg/ml szabad aktív jódot, mint dezinficiens hatóanyagot tartalmaz. Antimikrobiális spektrum: baktericid, fungicid, szelektív virucid, protocid. Alkalmazási terület: aszeptikus sebkezelésre, bakteriális és gombás bőrfertőzéseknél, műtétre kerülő betegek teljes vagy részleges személyi fertőtlenítésére (ún. fertőtlenítő fürdetésre), injekciózás, vérvétel, infúziók előtt a bőrfelület és a nyálkahártyák fertőtlenítésére.

további információk...

Betadine fertőtlenítő oldat 30ml részletes leírása

Alkalmazás: A Betadine oldatot töményen hígítatlanul), vagy 10%-os (1:10 arányú), illetve 1%-os (1:100 arányú) vizes hígítású oldatban alkalmazzuk a felhasználási területtől függően. Kérjük, használat előtt olvassa el a dobozban elhelyezett részletes alkalmazási előírást! A Betadine oldatból a hígításokat mindig a felhasználás előtt, frissen kell elkészíteni. A hígított oldatot tárolni nem szabad! A Betadine oldat a textíliából langyos vízzel, erősebb szennyeződés esetén Na-tioszulfát oldattal (fixírsó oldat) eltávolítható.


Általános tudnivalók
A termékleírásban szereplő információkért felelőséget nem tudunk vállalni, mert az a forgalmazó vagy a gyártó által biztosított leírás alapján készítettük.
Ha étrendkiegészítőt vásárol tudnia kell, hogy az étrendkiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!