Ingyenes szállítás 16000 Ft felett! Több mint 35 000 elégedett vásárló! 100%-osan megbízható webáruház! Köszönjük a bizalmat!
Kiszállítás országszerte
1-2 munkanap alatt
Pick Pack Pont
1-4 munkanap alatt
Bolti átvétel Budapesten
1091 Bp, Kálvin tér 7. (Városkapu Ház)
06 (1) 700-1090
Hétköznap: 9.00-17.00

CaliVita Mega CoQ10 Plus kapszula 60db

Gondoskodjon arról, hogy sejtjei rendelkezzenek a szükséges energiaforrással, és az eredmény nem marad el!

60 db-os kapszula; CaliVita termék a szervezet energiaszintjének növeléséhez.

CaliVita termékek »

15280 Ft/db

12988 Ft/db
Egységár: 216.47 Ft/db


*Szállítás 1 munkanap alatt (ha 15.30-ig leadja a rendelést)
Készleten

A koenzim-Q10 olyan anyag, amely nélkülözhetetlen sejtjeink energiaellátásához. Ha sejtjeink megkapják, ami "jár nekik", akkor az egész szervezetet feltöltik energiával. Mi az eredmény? Fiatalokat megszégyenítő munkabírás, lendület és gyorsaság. Sejtjeink – és így egész szervezetünk – energiával való ellátását a koenzim-Q10 (CoQ10, ubikinon) biztosítja.

további információk...

CaliVita Mega CoQ10 Plus kapszula 60db - egyéb információk

Házhoz szállítás: CaliVita Mega CoQ10 Plus kapszula 60db termék rendelése

A termék kiszállítását 1-3 munkanapra vállaljuk, de általában a rendelést követő 2. munkanapra szállítjuk.
Ha eltérünk a 2 munkanapos határidőtől, akkor azt telefonon vagy e-mailben jelezzünk Önnek.
A szállítás díja 890 Ft. Ha a rendelés értéke eléri a 16.000 Ft-ot, akkor a szállítás ingyenes.

Pick Pack Pont:

A(z) CaliVita Mega CoQ10 Plus kapszula 60db terméket több mint 700 Pick Pack Ponton is átveheti.
Az átvétel várható időpontja 1-4 munkanap. Ha a Pick Pack Pontra megérkezik a csomag SMS-ben értesítést fog kapni.
Az Pick Pack Pontos átvétel díja 690 Ft. Ha a rendelés értéke eléri a 16.000 Ft-ot, akkor ingyenes.

CaliVita Mega CoQ10 Plus kapszula 60db részletes leírása

Ez az anyag minden egyes sejtünkben ott van, segítségével alakulnak át a tápanyagok ATP-vé (adenozin-trifoszfát), azaz energiahordozóvá. Ha a sejtnek energiára van szüksége, elsősorban az ATP lebontásával jut energiához. A koenzim-Q10 egyrészt a májban termelődik, másrészt a bevitt táplálékkal juttatjuk be szervezetünkbe. Fontos tudni, hogy a bennünk termelődő (endogén) koenzim-Q10 termelése a kor előrehaladtával (30-35 éves kortól) csökken. A koenzim-Q10 nemcsak az idős korban lecsökkent termelés során nyújthat segítséget, hanem a fokozott testi-szellemi igénybevétel, illetve a nem kiegyensúlyozott táplálkozás (diéták) során is. Fokozottabb energiatermelést, ezáltal kisebb mértékű fáradtságérzetet biztosít. A koenzim-Q10 nem gyógyszer, hanem a szervezetünk által is termelt természetes anyag. Mellékhatását ezidáig nem mutatták ki. Energizáló hatása mellett nélkülözhetetlen a sejtszintű energiatermelő folyamatokhoz, hozzájárul a szív egészséges működésének fenntartásához, antioxidáns hatása révén pedig elősegíti a sejtek védekezését a szabad gyökök káros hatásaival szemben. Figyelem! Hőre és fényre érzékeny, ezt a tárolásnál figyelembe kell venni! A tiszta koenzim-Q10 minősége 35 Celsius fok fölötti hőmérsékleten veszít értékéből. A koenzim-Q10 adagolásának jótékony hatása néhány hetes szedés után alakul ki. Az ismételt hiány elkerülése érdekében fenntartó dózis, napi 10-30 mg folyamatos szedése javasolt. Az étrend-kiegészítő használata nem befolyásolja a máj endogén Q10-termelését. Nem kell tehát attól tartani, hogy alkalmazásával szervezetünk "elfelejti" tovább termelni. Terhes és szoptató anyák a CoQ10 szedése előtt kérjék ki orvosuk véleményét!

Adagolás: 1 kapszula naponta. Összetevők: 50 mg koenzim Q10 , 0,6 mg Béta-karotin, 6,7mg E-vitamin, 10 mcg Szelén.


Általános tudnivalók
A termékleírásban szereplő információkért felelőséget nem tudunk vállalni, mert az a forgalmazó vagy a gyártó által biztosított leírás alapján készítettük.
Ha étrendkiegészítőt vásárol tudnia kell, hogy az étrendkiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!